Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Depotvej 40
9981 Jerup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 8,9
Udbetaling -
Sagsnummer F6068002
 • Boligareal
  154 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  8,9
 • Driftsbygninger
  0 m²

Unik naturgrund: Uforstyrret landsted to kilometer fra Jerup

Det hører til sjældenhederne, at vi kan tilbyde en ejendom, hvor omgivelserne er så uforstyrrede som det her er tilfældet. Den flotte, renoverede landejendom ligger på en knap 8 hektar stor grund i et uspoleret landskab, der vil tiltale naturelskeren. Afstanden på 2 kilometer til stationen i Jerup og 13 kilometer til Frederikshavn sikrer jer samtidig, at I nemt kan forsøde dagligdagen med byrummets indslag.

Ejendommen fra år 1900 ligger i et unikt område med bræmmer formet af istiden. Her flakser fredede sommerfulge omkring, og dyrelivet er rigt. Det er en mulig jagtejendom, ligesom I også kan indrette en fold til heste eller andre dyr i løsdrift. Ejendommen har tidligere fungeret som fritidshus, og selvom status igen er helårsbeboelse, er muligheden for at indrette jeres naturskønne fristed bestemt til stede.

Den store grund er anlagt, så det blot er en god havetraktor, der skal til for at holde græsarealerne omkring huset i skak. I bliver nemt selvforsynende med træ til brændeovnen, mens en gåtur på tværs af grunden aldrig bliver kedelig – heller ikke om natten, når stjernehimlen står tydeligt over jeres hoveder.

Selve huset er på 154 m2. Med moderniseringerne er der fulgt en indretning, der ikke ligner alle andre huse. Den indbydende dagligstue har et stort vinduesparti og terrassedør, som engang udgjorde ladeporten. Høloftet blev dertil indrettet med et stort, indbydende værelse samt et badeværelse og en repos med åben etageadskillelse til stuen nedenunder.

Den oprindelige del af stuehuset byder på et charmerende køkken med fyldningselementer, en spisestue og tre værelser, hvoraf de to er forholdsvis små. Det ene i forlængelse af køkkenet kan udnyttes til viktualierum, ligesom I kan overveje at fjerne væggen og få et større køkken. I har også et stort badeværelse med spabadekar og bruseniche. Som det sidste rum under tag får I et stort værksted, som har direkte adgang til badeværelset.

Dette er kort og godt et sted uden sidestykke. Kontakt os for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.