nybolig mæglerforretning thisted

Nybolig Landbrug Thisted

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Håndværker Torv 7
7700 Thisted
Åbningstider
Man - Fre:

Nybolig Landbrug - Thisted

Vi giver reel og seriøs rådgivning af dine muligheder
Nybolig Landbrug Thisted ejes af ejendomsmægler & valuar Ejnar K. Jeppesen. Ejnar har 20 års erfaring i formidling af landbrug, både store produktionslandbrug og mindre hobbylandbrug. Nybolig Landbrug Thisted dækker kommunerne Thisted, Sydthy, Hanstholm og Morsø og har et godt samarbejde med andre Nybolig forretninger over hele landet.

Vil du sælge?
Går du og overvejer at sælge din landbrugsejendom, kan du trygt kontakte Nybolig Landbrug Thisted. Vi begynder med en gratis, diskret og uforpligtende snak om tingene og foretager en seriøs og prissikker salgsvurdering af din ejendom. Når mulighederne er overvejet en ekstra gang, kan et egentligt salgsforløb aftales.

Vil du købe?
Går du med tanker om at købe, har vi et omfattende køberkartotek, hvor købere til både store og mindre landbrugsejendomme gratis får tilsendt salgsmateriale over nye emner, der sættes til salg. Når du kontakter Nybolig Landbrug Thisted, er du sikker på en reel og seriøs rådgivning af dine muligheder. Det er med til at sikre dig og din familie det bedste udgangspunkt og de bedste forhold, uanset om du skal købe eller sælge fast ejendom.

CVR: 26403561

Læs vores persondatapolitik her.

Vi har 0 ejendomme

Indlæser...