Nybolig mæglerforretning holstebro facade

Nybolig Landbrug Holstebro - Viborg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Helgolandsgade 13
7500 Holstebro
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Nybolig Landbrug Holstebro - Viborg

Nybolig Landbrug Holstebro – Viborg er en mæglervirksomhed med mange års erfaring inden for handel og vurdering af landbrugsejendomme, fritidsejendomme, lystejendomme, nedlagte landejendomme, produktionsejendomme, kvægbrug, planteavlsgårde og svineproduktioner i alle størrelser og prisklasser. Vi sælger i hele Midt- og Vestjylland, som er vores kerneområde. Vi er dermed en af de eneste ejendomsmægler forretninger, som har højt kendskab til området, og som alene beskæftiger sig med salg af landbrugsejendommen.  

Vi er et engageret og yderst kompetent team med bred viden og faglig ekspertise. Gennem alle de år vores forretning har eksisteret, har vi opbygget et stort køberkartotek og netværk med mange aktive og relevante købere til netop din landejendom.

Vi bruger en bred annoncering digitalt via Google og Sociale Medier samt Landbrugsaviserne, hvor køberne er til stede.  Vi sørger for at din ejendom både kommer på Landbrugsmarkedet.dk og Boligsiden.dk, så der hele tiden er opmærksomhed på din ejendom, og vi får holdt den relevant i markedet. Vores mange års erfaring med annonceringer giver høje klikrater og besøgstal på netop din landejendom.

Vi har et godt samarbejde med banker, kreditforeninger, advokater, konsulenter, assurandører, samt tyske og hollandske købermæglere, så vi altid kan få hjulpet dig godt videre.

Hos os bliver du ydermere mødt af alle kompetencer under et tag. Vi er 3 afdelinger på kontoret, hvor vi både kan håndtere  landbrug, bolig og erhvervsejendomme i én og samme forretning. Derudover er vi er stolte af at være Holstebros største ejendomsmæglerforretning.

Start dit salg med at få gratis og uforpligtende salgsvurdering hos os. Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg på din bedrift eller ejendom, hvor vi gennemgår prisniveauet, markedet og salgsmuligheder. Fuld diskretion er en selvfølge, ligesom vi altid kun repræsenterer en part i handlerne.

CVR: 12838794

Læs vores persondatapolitik her.

Læs mere om Nybolig Landbrug Holstebro - Viborg

Forsikringsselskab
  • Frida Forsikring
  • Willis/Dansk Boligforsikring
  • Gjensidige Forsikring
  • Codan
Forsikring
  • Provision
Læs vores persondatapolitik her.

Vi har 0 ejendomme

Indlæser...