Karriere

Ledige stillinger

Job i Nybolig Landbrug

Hos Nybolig Landbrug er vi løbende på udkig efter nye medarbejdere. Derfor kan du med fordel holde øje med stillingsannoncer her på siden.

 

Derudover hører vi altid gerne fra dygtige og engagerede mennesker, som kunne tænke sig at være med til at drive og udvikle vores forretning, f.eks. i en rolle som landbrugsmægler eller sagsbehandler m.v.

 

Du er velkommen til enten at søge uopfordret eller kigge forbi os i en af vores forretninger. Alle uopfordrede ansøgninger bedes stilet til distriktschef John Lennart Pedersen.

 

FRANCHISETAGER

Få din egen forretning

Hos Nybolig Landbrug er vi med jævne mellemrum på udkig efter nye indehavere. Det gælder både ved generationsskifte i en af vores eksisterende forretninger og ved opstart af nye forretninger. 

 

Nybolig Landbrug er en del af Nykredit-koncernen. Som indehaver er du dermed sikret direkte adgang til en af dansk landbrugs største långivere. I kraft af det unikke samarbejde mellem Totalkredit og 44 af landets pengeinstitutter, har du derudover adgang til et stort finansielt netværk.

 

Du er velkommen til at kontakte distriktschef John Lennart Pedersen for en uforpligtende snak om dine muligheder hos os. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Kontakt

Distriktschef for Nybolig Landbrug

John Lennart Pedersen

Tlf. 4455 5751 / 2641 5982

 

Send e-mail
John Lennart Pedersen portræt
Indlæser...