Om Nybolig Landbrug

Dyb indsigt i landbrugsmarkedet

Hos Nybolig Landbrug er vi specialister i at rådgive og formidle ejendomme på det danske landbrugsmarked. Det gælder uanset, om du går med planer om at købe eller sælge. Og uanset, hvilken type ejendom, der er tale om.

 

Vi dækker hele spektret. Lige fra produktionsejendomme og planteavlsgårde over fritids- og lystejendomme til speciallandbrug, skovbrug og landbrugsjord. Og skal du sælge, tilbyder vi naturligvis at gøre det helt diskret.

 

En skræddersyet service

Ingen kunder er helt ens. Derfor går vi op i at kunne tilbyde vores kunder en skræddersyet service tilpasset deres individuelle ønsker og behov. Det er en af flere grunde til at vores kunder vælger os som samarbejdspartner – og at mange vender tilbage til os igen og igen.

 

Vi kender markedet ud og ind. Faktisk beskæftiger vi os ikke med andet, og trækker derudover på et stort netværk af fagprofessionelle, så vi hele tiden har fingeren på pulsen. Derfor leverer vi stærke resultater og stor kundetilfredshed.

Samarbejde

Med Nykredit som partner

Hvad enten du skal købe, sælge eller blot ønsker at få din ejendom vurderet, er der et væld af forhold at tage højde for. Det nødvendiggør kyndig rådgivning fra kompetente samarbejdspartnere i alt fra køb, salg og finansiering.

 

Nybolig Landbrug er en del af Nykredit-koncernen. Med Nybolig Landbrug som partner, er du dermed sikret direkte adgang til landets største finansielle netværk og en af landets største långivere til landbruget.

 

Kompetente og veluddannede landbrugsmæglere

Vores specialiserede landbrugsmæglere har mange års erfaring i formidling og rådgivning, baseret på et solidt markedskendskab og netværk.

Kontakt

Kontakt os for en uforpligtende snak

Kunne du tænke dig at høre nærmere om dine muligheder hos os, er du meget velkommen til at kontakte os i dag for en uforpligtende snak.

 

Hvis du har brug for at få fat på Nybolig Landbrugs hovedkontor, kan du sende en Mail.

Find din landbrugsmægler
danmarkskort over nybolig landbrug butikker

Få mere viden om Nybolig Landbrug

Foruden Nykredit og Totalkredit samarbejder  Nybolig Landbrug med en lang række pengeinstitutter landet over. Det sikrer smidighed i sagsgangen, fordelagtig finansiering og kompetent rådgivning hele vejen rundt om dit ejendomskøb eller -salg.

Samarbejde over hele landet

Nybolig Landbrug samarbejder med Nykredit, Totalkredit og en lang række lokale pengeinstitutter i hele landet over. Det giver dig et mere enkelt forløb, når du skal købe eller sælge ejendom. Du får fordelagtig finansiering og kompetent rådgivning hele vejen rundt.

Vi er en del af et foreningsejet selskab

Nybolig Landbrug er ejet af Nykredit, og hovedparten af Nykredit er ejet af Forenet Kredit. Det er en forening for kunder i Nykredit og Totalkredit. Den bygger på principper om, at kunderne har medbestemmelse og får glæde af overskuddet i form af kunderabatter i Nykredit og Totalkredit.

Solide partnerskaber giver tryghed

Vores tætte samarbejde med pengeinstitutter landet over er noget, som vi prioriterer højt og er stolte af. For de nære relationer kommer dig til gode i form af helhedsorientereret rådgivning, der sikrer dig mod ubehagelige, økonomiske overraskelser i forbindelse med køb eller salg af ejendom. 

Nyboligs samarbejdspartnere
Andelskassen Fælleskassen
Arbejdernes Landsbank
Broager Sparekasse
Danske Andelskassers Bank A/S
Djursland Bank
Dragsholm Sparekasse
Fanø Sparekasse
Faster Andelskasse
Frørup Andelskasse
Frøs Sparekasse
Frøslev-Mollerup Sparekasse
Fynske Bank
Frida Forsikring
Codan
Gjensidige Forsikring
Hvidbjerg Bank
Klim Sparekasse
Kreditbanken
Jutlander Bank
Lollandsbank
Lægernes Pensionsbank
Lån og Spar
Merkur Andelskasse
Middelfart Sparekasse
Møns Bank
Nordfyns Bank
Nordjyske Bank
Nykredit
Nykredit Forsikring
Pensam
Ringkjøbing Landbobank
Rise-Flemløse Sparekasse
Salling Bank
Skjern Bank
Spar Nord Bank                 
Sparekassen Balling
Sparekassen Kronjylland
Sparekassen Nørre Nebel
Sparekassen Sjælland-Fyn
Sparekassen Thy
Sparekassen Danmark
Stadil Sparekassen
Sydbank
Sønderhå-Hørsted Sparekasse
Totalbanken
Vestjysk Bank

Hos Nybolig Landbrug går vi op i etik og god adfærd. Vi arbejder hver dag for at sikre, at du som kunde føler dig tryg og godt tilfreds. Her kan du læse mere om, hvordan gode værdier er en naturlig del af vores hverdag.

Ekstra initiativer for øget tryghed og tilfredshed
Alle medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening er underlagt et fælles, etisk regelsæt. Men i Nybolig er vi gået skridtet videre og stiller ekstra krav til alle vores medarbejdere om god, etisk adfærd. Vi gennemfører i øvrigt løbende kundeanalyser, så vi kan følge med i, om vi gør vores arbejde godt nok, og om vores kunder føler sig ordentligt behandlet. 

Lovgivning

Særlige regler og krav til medarbejderne i Nybolig Landbrug
En Nybolig Landbrug mægler må ikke, hverken selv eller i selskabsform, købe en ejendom, der er til salg i forretningen.

En Nybolig landbrug mægler må ikke formidle salget af en ejendom, som er til salg i forretningen, til egen ægtefælle, nærtstående familiemedlem, ansatte i forretningen eller deres ægtefæller.

Hvis en Nybolig Landbrug mægler formidler salget af en ejendom til en anden Nybolig-mægler eller dennes ansatte, skal det klart fremgå af købsaftalen, at køber har tilknytning til Nybolig

Nybolig Landbrug mæglere eller deres ansatte må ikke deltage i lukkede budrunder hos andre Nybolig-mæglere.

Hvis en Nybolig Landbrug mægler eller dennes medarbejder, vil købe en ejendom, der ikke er til salg hos en mægler, er det en betingelse, at Nybolig-mægleren foranlediger, at den private sælger får - ejendommen vurderet hos en anden mægler, samt at Nybolig-mægleren opfordrer sælger til at indhente uvildig rådgivning.

En Nybolig Landbrug mægler må ikke forpligte sig til at købe en ejendom, der er til salg i forretningen, fx fordi salget ikke kan ske til den aftalte pris. Hvis en Nybolig-mægler sælger sin egen, en medarbejders eller et nærtstående familiemedlems ejendom, skal køber gøres opmærksom på dette, inden en aftale indgås. Køber skal desuden opfordres til at få ejendommen vurderet af - og selv få uvildig rådgivning fra - en anden ejendomsmægler.

En Nybolig Landbrug mægler, dennes ægtefælle eller medarbejdere i forretningen må ikke personligt eller i selskabsform erhverve pantebreve i ejendomme i forbindelse med salg formidlet af Nybolig-mægleren.

En Nybolig Landbrug mægler, eller dennes medarbejder, må ikke deltage i spekulationsforretninger. Ved spekulationsforretninger i relation til fast ejendom forstås køb og salg med kortsigtet gevinst for øje. Hensigt om køb med videresalg for øje skal foreligge i købsøjeblikket, men der må anses formodning om spekulation ved salg inden for 2-3 år efter erhvervelsen.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen. For mere information se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til:

Klagenævnet for Ejendomsformidling
Gammel Kongevej 60
1850 Frederiksberg C

Telefon: 70 25 36 66

Du kan læse mere om, hvordan du gør hos Klagenævnet for Ejendomsformidling.

Indlæser...