Idé, vision og værdier hos Nybolig Landbrug

Vores landbrugsmæglere har mange års erfaring og arbejder alle med udgangspunkt i fælles forretningsidé, vision og værdier.

Vores forretningsidé

Nybolig Landbrug leverer formidling og rådgivning på det danske landbrugsmarked, hvad enten det er produktionsejendomme, lyst- eller fritidsejendomme.

Vores vision

Vores vision er at være i sælgers og købers bevidsthed, når der skal formidles og rådgives inden for landbrugsejendomme, og at vi bliver valgt som den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi skaber resultater baseret på kompetence og dyb indsigt i markedsforholdene.

Vores værdier

Vi løser opgaver inden for landbrugsejendomme, baseret på fire værdier: troværdighed, handlekraft, faglighed og loyalitet.

• Højeste troværdighed - vi holder hvad vi lover, og tager professionelt ansvar ned til mindste detalje
• Maksimal handlekraft - vi får ting til at ske og har mod, ambitioner, styrker og forbindelser 
• Største faglighed - vi sætter os i andres situation, og enhver handel tager udgangspunkt i kundens vilkår 
• Fuld loyalitet over for vores kunder, partnere og hinanden - vi er en stærk kæde og kæden med det største finansielle netværk. En position der skal passes og plejes.
Læs mere Luk

Kompetente og veluddannede landbrugsmæglere

Vores specialiserede landbrugsmæglere har mange års erfaring i formidling og rådgivning, baseret på et solidt markedskendskab og netværk.

Løbende uddannelse

Vi arbejder konstant på at højne det faglige niveau hos vores dygtige og erfarne landbrugsmæglere. Vores medarbejdere uddannes løbende via interne kurser samt faglige kurser hos DE og andre relevante organisationer.

Med Nykredit som partner

Hvad enten du skal købe, sælge eller have vurderet din ejendom, er der mange ting at tænke på. Det gælder derfor om at få rådgivning og finansiering fra kompetente samarbejdspartnere, som kan give de rigtige svar og hjælpe med de bedste løsninger.

Nykredit: En af landets førende finanskoncerner

Nybolig Landbrug er en del af Nykredit-koncernen, hvilket giver os adgang til finansielle eksperter og netværk inden for finanssektoren. Ved et samarbejde med Nybolig Landbrug er der således ikke langt til ydelser og kompetencer i hele Nykredit-koncernen.

Nykredit blev etableret i 1851 og er nu en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende elementer. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for pension og selvfølgelig ejendomsmægler-virksomhed, herunder bl.a. mæglerkæderne Nybolig Landbrug, Nybolig Erhverv og Nybolig.  

Læs mere om Nybolig Erhverv

Læs mere om Nybolig


Læs mere Luk

Job i Nybolig Landbrug

Hos Nybolig Landbrug har vi løbende brug for engagerede og veluddannede medarbejdere. Derfor er vi konstant på udkig efter både mæglere, sagsbehandlere og andre medarbejdere til eksisterende forretninger. Vi søger også løbende franchisetagere til nye forretninger.

Som medarbejdere i Nybolig Landbrug er du en del af Nykredit, der som koncern tæller godt 3.700 ansatte med forretningsben indenfor bl.a. bank, realkredit, pension og ejendomsmæglervirksomhed.

Drømmer du om en fremtid i Nybolig Landbrug? Så hold dig opdateret her på siden, hvor vi løbende søger medarbejdere til vores videre vækstrejse.

Indehaver eller partner i Nybolig Landbrug i Vestjylland

 

 

Find landbrugsmægler

Læs mere Luk

Få din egen forretning

I Nybolig Landbrug har vi løbende brug for nye franchisetagere. Fx ved generationsskifte i en eksisterende forretning eller ved opstart af en ny. Derfor tilbyder vi med jævne mellemrum en fantastisk mulighed for at blive selvstændig inden for et af landets stærkeste ejendomsmæglerkoncepter. 


Nybolig er en del af Nykredit-koncernen, og som franchisetager får du hele koncernens produktpalette og distributionskraft i ryggen. Samtidig har vi et tæt samarbejde med over 800 pengeinstitut-filialer over hele landet. Det giver dig adgang til et stort, professionelt netværk og dermed et bredt indtjeningsgrundlag. 

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Kontaktperson
John Lennart Pedersen 
Salgschef 
Tlf. 4455 5751
Mobil 2641 5982
Læs mere Luk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.