Førstegangskøber

Som førstegangskøber er der en lang række overvejelser, du bør gøre dig, inden du går i gang med at søge efter en landbrugsejendom.

Inden du søger

Det er vigtigt, at du gør op med dig selv, om du søger en ejendom inden for et bestemt geografisk område eller om du er villig til at brede din søgning mere ud, og bosætte dig, hvor end den rigtige ejendom måtte befinde sig. 

Har du familie, er det samtidig en god idé at undersøge forhold omkring skoler, institutioner, fritidsfaciliteter og transport.

Tal også gerne med banken om dine økonomiske muligheder. Kender du dine muligheder, kan vi langt bedre hjælpe dig med at finde den ejendom, som bedst matcher dine individuelle ønsker og behov.

Søgefasen kan gå i gang

Når du søger efter en ejendom via Nybolig Landbrug, har du flere muligheder. 

Først og fremmest kan du søge blandt vores store udvalg af  ejendomme her på siden. Finder du ikke, hvad du søger her, kan du oprette en søgeagent hos os. På den måde er du sikker på at få automatisk besked så snart vi får et landbrug til salg, som opfylder dine kriterier.

Diskretsalg

Det er dog altid en god idé at kontakte en af vores forretninger direkte. Ofte har vi kendskab til ejendomme, som er til salg – eller er på vej til at blive det – men som sælger af forskellige årsager ikke ønsker annonceret offentligt.

Finder du ikke den ejendom, du søger her på siden, er der derfor en chance for at vi alligevel har den rette ejendom for dig.

 

Find din landbrugsmægler

Når du har fundet den rette ejendom

Når du har fundet den rette ejendom, kan din revisor hjælpe dig med at udarbejde et budget, som kan danne grundlag for din ansøgning om finansiering.

Som en del af Nykredit-koncernen, kan vi til enhver tid formidle kontakt til specialiserede rådgivere i dit lokalområde. Har du endnu ikke kontakt til en revisor eller et pengeinstitut, sørger vi derfor gerne for at formidle kontakt hertil. 

Indlæser...