Salg af ejendom

Lad os vurdere din ejendom

Overvejer du at sælge – eller er du generelt bare nysgerrig på værdien af din ejendom – er du meget velkommen til at kontakte os for en salgsvurdering af din ejendom.
Vi kender landbrugsmarkedet indgående – både lokalt og på landsplan – og dækker hele spektret. Lige fra produktionsejendomme og planteavlsgårde over fritids- og lystejendomme til speciallandbrug, skovbrug og landbrugsjord. 

Få dage efter vi har besigtiget din ejendom, modtager du en vurderingspris og et overblik over de økonomiske aspekter ved salget. Din henvendelse bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Bestil salgsvurdering

Vi lover dig fuld diskretion

Hos Nybolig Landbrug oplever vi stadig oftere, at vores kunder planlægger salget af deres landbrugsejendomme i meget god tid – nogle gange helt op til flere år, før salget gennemføres.

Helt naturligt ønsker derfor ikke alle vore kunder, at deres ejendomme bliver annoncereret offentligt til salg. Det respekterer vi naturligvis til fulde, og garanterer altid vores kunder fuld diskretion.

 
Find ejendomme, som er diskret til salg

Salgsprocessen

Med Nybolig Landbrug som samarbejdspartner, er du sikret en professionel og gennemarbejdet proces for salget af din ejendom. 
Bestil salgsvurdering

En professionel handlingsplan

Inden din ejendom bliver sat til salg, er det afgørende, at er der er gjort nogle grundige overvejelser om, hvem der kunne have interesse i at købe ejendommen og hvordan den bedst sælges.

Når vi har besigtiget ejendommen og gennemgået alle forhold af relevans for salget, aftaler vi herefter med dig, hvordan din ejendom skal markedsføres. På den baggrund udarbejder vi dels en salgsopstilling, dels en markedsføringsplan.

Bred eksponering over for potentielle købere

Det første vi gør, når vi får en ejendom til salg, er at undersøge, om vi på tværs af vores forretninger allerede har kontakt til interesserede købere. Har vi det, bliver de kontaktet med det samme.

Derudover gør vi en målrettet indsats for at eksponere din ejendom så bredt som muligt over for flest mulige potentielle købere. Og ønsker du at, at være anonym i salgsprocessen, er det naturligvis også en mulighed.

Din tryghed betyder alt for os

Hos Nybolig Landbrug går vi op i, at rammerne for salget af din ejendom er nøje afstemt med dig som sælger, så du føler dig tryg hele processen igennem. 

Derfor sørger vi for at holde dig grundigt orienteret undervejs – og involvere dig i alle beslutninger.

Når køber er fundet, sørger vi for at udarbejde de nødvendige dokumenter. Og på overtagelsesdagen er vi til stede og sørger for, at handlen bliver fulgt helt til dørs.
 

Vi finder køberen til dig

Ønsker du et diskret salg, målretter vi i stedet salget mod potentielle købere, som enten allerede er i vores køberkartotek eller som vi på anden måde kan finde frem til via vores store og vidtforgrenede netværk i branchen.

Nybolig Landbrug er til stede i hele landet med specialiserede landbrugsmæglere, der samarbejder på tværs af alle vores forretninger.

Find din landbrugsmægler

Vi garanterer effektiv markedsføring af din ejendom

I kraft af Nybolig Landbrugs stærke tilstedeværelse i markedet, er du allerede sikret et stort udstillingsvindue over for potentielle købere.

 

For at hjælpe salget af din ejendom godt på vej, prioriterer vi dog markedsføring af din ejendom højt. 

 

Som udgangspunkt annonceres salget af din ejendom i lokale og landsdækkende medier, herunder i landbrugsfaglige nichemedier. Derudover markedsføres din ejendom både her på hjemmesiden, via de sociale medier og i vores landsdækkende magasin ’Landbruget Rundt’, som distribueres via Landbrugsavisen og uddeles i vores forretninger.

Vi er specialister i generationsskifte

Et generationsskifte er en omfattende og kompliceret proces med mange forskellige løsningsmodeller og forhold at holde styr. For at sikre dig det bedste resultat, bør planlægningen derfor starte i god tid. Læs mere om generationskiftet
Kontakt

Tag en snak med os

Overvejer du at sælge dit landbrug, så tøv ikke med at tage en uforpligtende snak med os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge.

 

Find din landbrugsmægler
Indlæser...