Generationsskifte

Et generationsskifte er en omfattende og kompliceret proces med mange forskellige løsningsmuligheder og faktorer at holde styr. For at sikre dig det bedste resultat, bør planlægningen derfor starte i god tid.

Kontakt os så tidligt som muligt 

Som landbrugsmæglere oplever vi ofte, at vi først bliver involveret, når selve salget af ejendommen skal gennemføres. Vores erfaring viser imidlertid, at vi kan yde en langt mere optimal rådgivning – og sikre et bedre salg – hvis vi kommer på banen langt tidligere i forløbet. 

Når vi har foretaget en salgsvurdering, kan vi rådgive i forhold til, om ejendommen og jorden bør sælges samlet, eller om du, som sælger, kan opnå en større fortjeneste ved at sælge jorden fra. Nogle gange har vi allerede en køber klar og kan dermed spare dig for nogle omkostninger.

Rådfør dig med en landbrugsmægler

Derfor er det vigtigt, at du i god tid får rådført dig med specialister, som har erfaringen og ekspertisen til at give dig den nødvendige sparring.

 

Find landbrugsmægler

Vi hjælper dig med at finde et nyt hjem

Hvis du i forlængelse af generationsskiftet står over for at skulle finde et nyt hjem, kan vi også hjælpe dig med det. 

Nybolig har mere end 220 forretninger fordelt over hele landet, og har som sin fremmeste opgave, at hjælpe danskerne godt videre i livet. 

Vi hjælper dig derfor gerne med at formidle kontakten til én af vores mange gode kollegaer hos Nybolig, som vil kunne hjælpe dig med at finde et nye hjem.

Indlæser...