Nybolig mæglerforretning nexø

Nybolig Landbrug Nexø

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Købmagergade 5
3730 Nexø
Åbningstider
Man - Tirs:
Onsdag:
Tors - Fre:
Lør - Søn:

Nybolig Landbrug - Nexø

En professionel ejendomshandel
Velkommen hos Nybolig Landbrug Bornholm, som ejes af Kim Moore-Kofod, ejendomsmægler og valuar. Vi er et team med 7 engagerede medarbejdere fordelt på 2 forretninger i - Rønne og Nexø.

Overvejer du at sælge?
Ring til os for en reel og sikker salgsvurdering. Det er selvfølgelig ganske uforpligtende. Vi garanterer fuld diskretion, indtil vi aftaler andet. 
Et salg hos os kan foregå på flere måder; helt diskret uden annoncering, hvor vi f.eks. bruger vores omfattende køberkartotek og netværk i markedet eller via annoncering i både relevante aviser og digitalt, hvor Nybolig Landbrug har en af markedets bedst besøgte hjemmesider.

Overvejer du at købe?
Da en del af vores ejendomme ikke bliver annonceret, er det en rigtig god idé at kontakte os og fortælle os om dine ønsker. Har vi ikke den ejendom, som du søger, kan vi optage dig i vores køberkartotek. Du vil så blive kontaktet, så snart vi får en ejendom til salg, der matcher dine ønsker.

Vi kan tilbyde dig:

  • Over 20 års erfaring med salg af landbrugs-, lyst- og nedlagte landejendomme uanset stand og beliggenhed på vor dejlige solskinsø
  • Lokalkendskab
  • Fuld diskretion
  • Køberkartotek
  • Internetpræsentation
  • Professionelt samarbejde med banker (herunder Nykredit), advokater, revisorer og den lokale Landboforening

Vi glæder os til at se din gård.

CVR: 27485545

Læs vores persondatapolitik her.

Vi har 0 ejendomme

Indlæser...