Køb

Vi finder den helt rigtige landbrugsejendom til dig. Uanset om du skal købe din første, anden eller tredje ejendom, så er købsprocessen den samme, når først du har truffet beslutningen om at købe.

Hos Nybolig Landbrug kan vi hjælpe dig med at sætte de rette de krav og ønsker, du måtte have til din nye ejendom. Vi kender nemlig markedet både lokalt og på landsplan særdeles godt. Vi er derfor i stand til at finde den helt rigtige landbrugsejendom, der opfylder lige netop dine behov, uanset om du søger et produktionslandbrug eller en lystejendom.

• Produktionsejendomme

• Fritids- og lystejendomme

Et landsdækkende netværk for køb af landbrugsejendomme

Vores professionelle landbrugsmæglere samarbejder på tværs af landet og undersøger hurtigt markedet for løsninger, der matcher netop dine behov. Måske har vi allerede netop den landbrugsejendom, som du leder efter?

Læs mere Luk

Finansiering

Finansiering af landbrug er en kompleks størrelse. Der kan være mange forskellige hensyn og behov at tage højde for, når den optimale finansiering af dit landbrug skal sammensættes.


Adgang til finansielle eksperter og netværk

Nybolig Landbrug er en del af Nykredit koncernen, som er den største udbyder af realkreditlån på landbrugsområdet. Vi kan derfor til enhver tid formidle kontakt til specialiserede rådgivere i dit lokalområde.

Nykredit samarbejder med danske landmænd om langsigtet finansiering, mellemfinansiering, leasing og investering. Derudover kan Nykredit i forbindelse med finansieringen også sørge for bl.a. rentesikring, garantistillelse, fastkursaftale, tinglysning m.v.
 


Læs mere Luk

Læs mere om finansiering af ejendomskøb her.

Købsprocessen

Uanset om du skal købe din første, anden eller tredje ejendom, er købsprocessen den samme, når først du har truffet beslutningen om at købe. Skal du købe gård nummer to eller tre, har du formentlig allerede været i dialog med dine rådgivere og kender derfor de økonomiske rammer ganske godt. Det er nu, du får brug for en kompetent mægler. I Nybolig Landbrug tilbyder vi præcis den rådgivning, du har brug for, når du skal købe et nyt landbrug. Vi er landets største ejendomsmægler på landbrug og har dermed kendskab til de landbrug, som er til salg i det område, du søger, ofte også landbrug som ikke annonceres på internettet eller i avisen. Søger du over et større geografisk område, sætter vi gerne hele vores apparat i gang for at hjælpe dig med at finde den rette ejendom

En besigtigelse af ejendommen 

Når vi finder et landbrug, som passer til dig, arrangerer vi en besigtigelse af ejendommen. Typisk er det i første omgang dig og din eventuelle ægtefælle, som ser på gården. Er I fortsat interesserede, arrangeres et nyt besøg, hvor det er almindeligt, at din revisor og eventuelt også bank er med. Er der behov for flere besøg, inden den endelige beslutning kan træffes, arrangeres det naturligvis også.

Det videre forløb

I hele fasen sørger vi naturligvis for at forsyne dig og dine rådgivere med alle relevante oplysninger om ejendommens forhold. Har du endnu ikke kontakt til en revisor eller et pengeinstitut, kan vi formidle kontakten til lokale eksperter, som kan rådgive dig. Som en del af Nykredit koncernen, kan vi til enhver tid formidle kontakt til specialiserede rådgivere i dit lokalområde.
 

Når du og sælger er blevet enige, udfærdiger vi de endelige købsdokumenter, som er nødvendige for, at handlen kan gennemføres. Dette sker i et tæt samarbejde med din og sælgers rådgivere. For at følge handlen helt til dørs, deltager vi altid på selve overtagelsesdagen.

Læs mere Luk

Førstegangskøber


Er det din første landbrugsejendom?
Som førstegangskøber er der en lang række overvejelser, som du med fordel bør gøre dig, inden du går i gang med at søge efter et landbrug.
  

Inden du søger

Først og fremmest skal du finde ud af, om du søger gård indenfor et bestemt geografisk område, eller om du er villig til at bosætte dig der, hvor den rigtige gård måtte være. Har du fx familie, er det en god idé at undersøge forhold omkring skoler, institutioner, fritidsfaciliteter og transport først.
 
Tal også med banken om dine økonomiske muligheder. Kender du dem, kan vi langt bedre hjælpe dig med at finde det landbrug, som passer til dine ønsker og behov.

Søgefasen kan gå i gang

Du kan søge på flere måder. Dels kan du søge blandt vores ejendomme på internettet. Finder du ikke det, du søger der, kan du oprette en søgeagent. Det betyder, at du automatisk får besked, når vi får et landbrug til salg, som passer til de kriterier, du har indtastet. 
 
Det er altid en god idé at kontakte en af vores forretninger direkte. Mange gange har vi kendskab til landbrug, som er til salg, men som sælger af forskellige grunde måske ikke ønsker annonceret. Det er derfor ikke alt, der er til salg, som kan ses på internettet eller i vores annoncering.

Når du har fundet det rigtige

Når vi har fundet det rette landbrug til dig, kan du hos din revisor få udarbejdet et grovbudget, som kan danne grundlag for en ansøgning om finansiering. Nybolig Landbrug er en del af Nykredit koncernen, og vi kan derfor henvise dig til en professionel rådgiver, der kan hjælpe dig med finansiering af din nye ejendom. 
Læs mere Luk
Vil du have besked om relevante ejendomme til salg?
Indlæser...