• Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger

Herningvej 126 Tvis, 7500 Holstebro

Landejendom 237 m2 4.200.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
4.200.000
Grundstørrelse Ha: 18.4
Driftsbygninger: 1758 m²
Boligareal: 237 m²
Stue/Værelser: 3/4
Kælderstørrelse: 54 m²
Bygget/Ombygget: 1956/1999
Energimærke:
Plan: 3 plan

Bynær skovejendom med egne søer og vildtet helt tæt på

Ligesom ræven (siger man) har denne skovejendom også 2 ”indgange”- både tilbagetrukket fra Herningvej og via Skautrupvej, som desuden er en tryg og sikker rute til Tvis ca. 2 km derfra. Til de små skolebørn går der desuden skolebus. Via Herningvej har der også igennem tiden været travlt gårdsalg af f.eks. sæsonens jordbær eller juletræer.   
 
Store dele af ejendommens godt 18 ha omkringliggende jord, er skovbeplantet og 3 søer skaber det rene idyl og oplagte pausespots under gåturen i sin egen skov. Her er masser af vildt, der kommer helt tæt på, blandt andet fast bestand af råvildt og dåvildt, ænder, fasaner og harer, mens kronvildtet ind imellem kommer forbi. Så der er rig mulighed for, at følge med i naturen og dyrelivet. Dette er der også taget højde for i stuehuset. Her er bl.a. i forbindelse med en tilbygning af 1. sal i ca. 1998 etableret en stor altan med udsigt mod de sydvendte arealer. Altanen fungerer desuden som overdække til en dejlig terrasse, der forbindes til ejendommens parkhave med masser af frugttræer samt et fint drivhuset, der nyopført i 2024, med støbt sokkel.   
 
Når I træder indenfor i stuehuset mødes i af en rummelig entre med trappe til både 1. sal og kælderen. Kælderen har også egen indgang udefra og byder på flere regulære disponible rum. På 1. sal finder I 4 værelser samt et pænt badeværelse med bruseniche. Her er også mulighed for, at vaske og et stort multirum til f.eks. indretning af hyggelig stue, legerum eller kontor med desuden udgang til frisk luft på den store altan.   
 
Udskiftet pænt Vordingborg inventar i ca. år 2016 i et køkken med hyggelig siddeplads og indrettet kontorhjørne. Charmerende originale skydedøre til en spisestue og i forlængelse en stor opholdsstue, hvorfra der er udgang til den sydvendte overdækkede terrasse. Dejligt lysindfald fra bl.a. et stort vinduesparti ligesom et rigtig skønt view over haven. Samme år renoveres stueetagens store badeværelse med bruseniche og fremhæves skal, at alle vinduer desuden er skiftet og så står huset med et flot tegltag.   
 
De tilhørende udbygninger rummer indtil flere stalde med tilknyttet bl.a. værksted og fyrrum. Ydermere 2 sammenhængende maskinhuse med porte. Anvendelsesmulighederne er mange – en pladskrævende hobby, f.eks. lille gartneri, mindre kvæghold eller drømmen om hesten ”lige udenfor døren”.   
 
Skole til 9. klasse i Tvis som er et velfungerende lokalsamfund, med rigtig godt fællesskab og desuden idrætshal, vuggestue, børnehave og byens torv, hvor der kan gøres dagligvareindkøb samt tanke og vaske bil.
 
Opvarmningen sker ved et træpillefyr, der er indlagt byvand og fibernet og kloakforhold er septictank.

Økonomisk overblik

Kontantpris 4.200.000
Udbetaling 210.000
Brutto ekskl. ejerudgift 24.624
Netto ekskl. ejerudgift 19.434

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Tina Gammelgaard Dinesen

Ejendomsmægler MDE, landbrug, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,73 km
Indkøb:
1,59 km
Daginstitution:
1,99 km
Skole:
1,94 km
Sport og fritid:
2,04 km
Sundhed:
7,41 km
Ladestandere:
3,96 km
Lynladere:
7,01 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Holstebro Kommune

INDBYGGERE

59.016

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

14

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.605 kr./md.
Børnehave 1.894 kr./md.
Læs mere om kommunen

Andre ejendomme

Indlæser...