1 / 28

+ 25

Købsaftale underskrevet
  • Plantegninger
Købsaftale underskrevet

Skjernvej 201 Vind, 7500 Holstebro

Landejendom 151 m2 - kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
-
Grundstørrelse Ha: 1.2
Driftsbygninger: 203 m²
Boligareal: 151 m²
Stue/Værelser: 0/0
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1880

OFFENTLIGT UDBUD FOR NATURSTYRELSEN

Tilbud på ejendommen kan afgives på tilbudsblanketten, der kan rekvireres hos Nybolig Holstebro. Fristen for indgivelse af tilbud løber i perioden 15/7-2024 kl. 8.00 indtil d. 1/9-2024 kl. 16.00. Tilbuddet skal indleveres til Nybolig Holstebro i en lukket kurveret eller fremsendes elektronisk på en mail til li5@nybolig.dk inden fristens udløb. Tilbuddet skal mærkes "Tilbud på ejendommen Skjernvej 201". Tilbudsgiver vil være bundet af afgivne bud indtil der er stillet sikkerhed fra den budgiver der indstilles til accept. Salg vil som udgangspunkt ske til højest bydende. Prisen der fremgår af udbudsmaterialet er en skønnet kontant pris baseret på en konkret vurdering. Besigtigelse af ejendommen skal aftales med Nybolig Landbrug Holstebro. Der vil løbende blive afholdt besigtigelse i puljekørsel og åbent hus. 
 
Ejendommens beskrivelse: 
 
I naturskønne omgivelser tæt op ad Ølgryde Plantage er denne ejendom beliggende. Her er masser af skov, ådal og åbne arealer med dyreliv og skiftende natur i området. På Grundarealet, som er 12.400 m2, er der gode muligheder for mindre dyrehold eller pladskrævende interesser.   
 
Ejendommen har tidligere været benyttet som offentlig ejendom, og rummer foruden et stråtækt stuehus med indbygget garage, også enkelte udhuse, som en ældre lade/maskinhal og et lille stråtækt udhus. Ejendommens grundareal er tæt omsluttet af læbælte til alle sider, og en privat allé fører ned til ejendommen. Nederst på grunden, er der engareal, som kan benyttes til afgræsning, folde eller lign, mens der nærmest bygningerne, er en stor have med bl.a. græsplæne, frugttræer og tætte buske.   
 
Ejendommens stuehus har et bebygget areal på 117 m2, og en beboelse i 2 plan med i alt 151 m2 plus indbygget garage. Ejendommens stand er renoveringskrævende, og kræver en større modernisering og investering. Stuehuset er bevaringsværdigt og må IKKE nedrives.  Ejendommen ligger tilbagetrukket, men ikke langt fra Skjernvej, der fører direkte til Holstebro, eller til nærmeste byer som er Sørvad, Vind eller Nørre Felding.  I de tre mindre byer er der forskellige tilbud med pasning, skole og indkøbsmuligheder, mens Holstebro tilbyder det hele og kan nås inden for ca. 15 minutter. Tilkørsel til det midtjyske motorvejsnet ligger ca. 15 minutters kørsel fra ejendommen, så turen til regionens øvrige større byer Herning/Århus/Vejle kan alle nås indenfor ca. 30-60 minutter.

Økonomisk overblik

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Line Skovgård Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Landbrug, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
3,43 km
Indkøb:
3,51 km
Daginstitution:
3,08 km
Skole:
3,39 km
Sport og fritid:
3,04 km
Sundhed:
8,23 km
Ladestandere:
4,49 km
Lynladere:
8,63 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Herning Kommune

INDBYGGERE

89.848

GRUNDSKYLD

9,900‰

KOMMUNESKAT

25,40%

SKOLER

25

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.280 kr./md.
Børnehave 1.958 kr./md.
Læs mere om kommunen

Andre ejendomme

Indlæser...