• Plantegninger

Jegbjergvej 18 7560 Hjerm

Landejendom 170 m2 1.095.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
1.095.000
Grundstørrelse Ha: 2.1
Driftsbygninger: 736 m²
Boligareal: 170 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1888/2000
Energimærke:
Plan: 2 plan

Charmerende landejendom beliggende i naturskønne omgivelser

Charmerende landejendom på Jegbjergvej 18, 7560 Hjerm på 170 m², der blev opført i 1888 og renoveret i 2000. Ejendommen omfatter også flere udbygninger på samlet 736 m². Hele herligheden ligger på en 2,1 hektar stor grund. Der er mulighed for tilkøb af et større jordareal. Boligen strækker sig over to etager og tilbyder en hyggelig, landlig atmosfære, samtidig med at den ligger tæt på nødvendige faciliteter som skoler og butikker inden for kun 3 km og få minutter til motorvejstilkørelsen mod Herning.
 
Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser. Huset har en klassisk landlig charme med en murstensfacade og et velholdt haveanlæg, som pryder indkørslen med farverige blomsterbede. Bygningerne på ejendommen har et harmonisk udtryk med det røde murværk og den grålige tagbeklædning, hvilket bidrager til ejendommens autentiske landlige atmosfære. Den rummelige grund giver rig mulighed for naturoplevelser og mindre dyrehold.  
 
Ejendommen er indrettet med en entre, og et lyst indbydende og moderne køkken med lyse skabsløsninger og en varm træbordplade, der skaber en hyggelig atmosfære. De hvide vægge kombineret med det naturlige træloft og de lyse klinkegulve giver rummet en åben og rummelig fornemmelse. De buede åbninger mellem køkken og stue tilføjer karakter og sammenbinder rummene på en elegant måde. Der er i alrummet plads til et stort spisebord, der kan samle hele familien. Fra alrummet er der adgang til en stor stue med god plads. Badeværelset er stilrent, med varme egetræ elementer, der skaber en harmonisk kontrast, mens praktiske elementer som et væghængt håndklædetørrer, en stor bruseniche. 1. salen indeholder 3 store rummelige og indretningsvenlige værelser. Fra stuehuset er der direkte adgang til ladebygningen.  
 
Til ejendommen er der tre gode og anvendelige udbygninger med mange muligheder for den pladskrævende hobby eller erhverv. De to af udhusene er med høj rejsning og her er både mulighed for at opbevare campingvogne eller skrue i biler.  
 
Ejendommen er beliggende ud til marker og med flot udsigt til skov. På ejendommen er der en mindre sø og et flot haveanlæg.

Økonomisk overblik

Kontantpris 1.095.000
Udbetaling 55.000
Brutto ekskl. ejerudgift 6.322
Netto ekskl. ejerudgift 5.026

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Line Skovgård Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Landbrug, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,69 km
Indkøb:
2,76 km
Daginstitution:
2,94 km
Skole:
2,79 km
Sport og fritid:
2,79 km
Sundhed:
3,23 km
Ladestandere:
2,64 km
Lynladere:
4,14 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Struer Kommune

INDBYGGERE

20.594

GRUNDSKYLD

15,500‰

KOMMUNESKAT

25,30%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.758 kr./md.
Børnehave 1.924 kr./md.
Læs mere om kommunen

Andre ejendomme

Se alle lignende ejendomme
Indlæser...