• Plantegninger

Viborgvej 285 7830 Vinderup

Landejendom 174 m2 3.195.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
3.195.000
Grundstørrelse Ha: 2.2
Driftsbygninger: 582 m²
Boligareal: 174 m²
Stue/Værelser: 3/7
Kælderstørrelse: 40 m²
Bygget/Ombygget: 1937
Energimærke:

Fagelkær smuk og historisk skovfogedbolig med bl.a. gennemført jagtstue og naturskøn plantage i baghaven

Ca. 4 km udenfor Skave mod Viborg ligger denne meget smukke tidligere skovfogedbolig ”Fagelkær”, som er tegnet af den kongelige bygningsinspektør og arkitekt Viggo Norn. Ejendommen er det rene idyl, lige fra stråtag og sprossede vinduer til parklignende have med skel til bl.a. Borbjerg Plantage. Fra hjemmet, som i øvrigt er totalrenoveret, kan man rigtigt følge med i f.eks. kronvildtets færden ligesom den omkransende naturs smukke skiften efter årstiden. Man kan også bruge naturen aktivt til sanketure, gå på jagt på engstykket, motion eller ride en tur på hesteryg. Løsdrift er nemlig en mulighed i forbindel-se med et tilhørende fritliggende udhus, tilknyttet et græsareal.
 
Grusbelagt indkørsel til gårdspladsen og ejendommens 2 indrettede garager. Udhusene består desuden af fyrrum og over-dække til brænde, et super godt værksted og charmerende vognport med adgang til en meget gennemført i dag indrettet jagtstue. Her er brændeovn og ”bar” ligesom plads til langbordet og trofæerne. Desuden overnattende gæster i et værelse med tilknyttet badeværelse. Alternativet til jagstue kunne være hjemmearbejdsplads, gildesal eller til den pladskrævende hobby – kun fantasien sætter grænser! Udgang fra jagtstuen til ugeneret terrasseområde mod skoven – blot én af flere skøn-ne terrasser omkring huset og således rig mulighed for, at flytte sig efter sol, skygge og vindforhold. Og det selvom skoven omkring skaber masser af læ. Grunden er på i alt godt 1 ha og foruden græsareal og parklignende have, som grænser op til plantagen. Til ejendommen hører også et særskilt jagtstykke ved fjorden.
 
Når man træder indenfor skuffer boligens i alt 174 m2 bestemt heller ikke. Totalrenoveringen er gjort nænsomt og tro mod husets oprindelige arkitektur og stil. Modtagelsen er i en præsentabel entre med smuk trappe til 1. sal. Skønt kontor mod gårdspladsen og 3 sammenhængende stuer som vender mod syd, hvorfor der er et fantastisk lysindfald fra de sprossede vinduer. Også fra dobbeltdøren som kan åbnes op mod haven. Stort landkøkken med spiseplads, rummeligt bryggers og disponibelt rum med bl.a. god skabsplads. Desuden et fint lille badeværelse med bruseniche.
 
På 1. salen træder man på hyggelig repos med indbyggede skabe og kig mod marker og skov. Dejligt badeværelse med bru-seniche, 2 værelser samt soveværelse med eget walk-in-closet. 40 m2 kælder med bl.a. viktualierum og i øvrigt gode tørre rammer til opbevaring.
 
Ejendommen ligger meget centralt for flere større byer som Holstebro, Viborg, Herning og Skive ligesom for pendleren nem adgang til motorvejen. Gode busforbindelser til Skave, hvor der er mulighed for bl.a. sportsaktiviteter, skolegang og børne-pasning. Og i øvrigt er Skave kåret til årets landsby år 2024. Læs evt. mere på www.skave-hogager.dk
 
Sjældent udbudt Liebhaver ejendom – hvem kommer først?!

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.195.000
Udbetaling 160.000
Brutto ekskl. ejerudgift 18.412
Netto ekskl. ejerudgift 14.639

Kontakt

Kontakt

Line Skovgård Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Landbrug, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
3,44 km
Indkøb:
6,86 km
Daginstitution:
4,27 km
Skole:
4,11 km
Sport og fritid:
3,17 km
Sundhed:
0 m
Ladestandere:
3,78 km
Lynladere:
3,78 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Holstebro Kommune

INDBYGGERE

59.016

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

14

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.605 kr./md.
Børnehave 1.894 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende ejendomme

Indlæser...