• Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger

Hingevej 3 8632 Lemming

Landejendom 287 m2 6.995.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
6.995.000
Grundstørrelse Ha: 16.3
Driftsbygninger: 1140 m²
Boligareal: 287 m²
Stue/Værelser: 2/6
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1880
Energimærke:
Plan: 2 plan

Eksklusiv Landejendom i Naturskønne Omgivelser

Storslået Lystejendom Nær Silkeborg 
 
I en naturskøn oase tæt på Silkeborg finder I denne enestående lystejendom, som emmer af eksklusivitet og charmerende herlighedsværdier, perfekt til dyrehold, jagt og rekreativ nydelse. Ejendommen er gennemgående vedligeholdt, og de seneste renoveringer, herunder maling af hovedhuset og udskiftning af rygningen på stråtaget, er udført med sans for detalje og kvalitet siden slutningen af 2010'erne. 
 
Pragtfulde Udendørs Faciliteter 
Ejendommen præsenterer sig med en majestætisk indkørsel flankeret af en træallé og hvide hestehegn, som fører op til den skagensgule firlængede gård. Her finder man en række udbygninger, der tidligere har været anvendt til kødkvæg og heste. To staldbygninger, der har huset avlshopper og hingste, rummer over 15 bokse, og en afskærmet ridebane ligger klar til nye eventyr. Der er også rig mulighed for at etablere en gårdbutik, hobbyrum, atelier, kontor eller en rytterstue. Mod søen strækker en solrig dæk-terrasse sig ud med direkte adgang fra førstesalen, hvorfra en panoramisk udsigt over søen kan nydes. Derudover findes en stor overdækket sydvestvendt terrasse, hvor man kan iagttage det rige blomster-, dyre- og fugleliv i de naturskønne omgivelser. 
 
Jagt- og Fiskemuligheder 
Ejendommen er ideel for jagtentusiaster med efterspurgte jagtarealer til jagt på gæs, ænder og fasaner, samt hare, ræv og rådyr. Der er også fremragende fiskemuligheder i både å og sø, enten fra land eller fra båd. Dette gør ejendommen perfekt til dem, der ønsker at kombinere luksuriøs bolig med aktive udendørsaktiviteter. Ønsker man ikke selv at benytte jagtmulighederne er der rig mulighed for at udleje denne.
 
Elegante Indre Rammer 
Ved indgangen gennem den stilfulde hoveddør træder man ind i en elegant hall, som fører videre til det imponerende køkken-alrum. Her præsenterer den smukke kogeniche sig som et centralt element, hvor Tvis-køkkenets hvide fyldningsskuffer og vitrineskabe harmonerer med den landlige æstetik. Stuen i forlængelse heraf munder ud i en stor pejsestue med sort skifergulv og direkte adgang til terrassen, hvorfra man kan nyde en betagende udsigt over sø, åløb og enge. Atmosfæren fuldendes af synlige bjælker, som tilfører rummet ekstra karakter. Etagen rummer desuden et rummeligt badeværelse med bruseniche og sauna, to værelser - hvoraf det ene har terrassedøre - samt et praktisk bryggers. En elegant svungen trappe fører fra hall'en til førstesalens store opholdsrum med hvidmalede trægulve og udgang til en dækket terrasse, hvorfra udsigten kan nydes i fulde drag. Yderligere to lyse værelser og et badeværelse med bruseniche fuldender denne etage. 
 
Tæt på Byen, Midt i Naturen 
Ejendommen tilbyder en enestående placering med frit udsyn over Hinge Sø og Allinge Åløb, omkranset af egne græsarealer, som indrammer hele gården. På under ti minutter når I til Kjellerup, hvor indkøbsmulighederne er mange, og på samme tid når I motorvejen. Silkeborg ligger blot et kvarter væk, og inden for en halv time kan I være i både Aarhus, Herning og Viborg. Oplev en verden af eksklusiv landidyl med denne unikke ejendom, hvor naturens ro og byens bekvemmeligheder mødes i perfekt harmoni.

Økonomisk overblik

Kontantpris 6.995.000

Kontakt

Kontakt

Tina Gammelgaard Dinesen

Ejendomsmægler MDE, landbrug, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
547 m
Indkøb:
6 km
Daginstitution:
3,16 km
Skole:
3,15 km
Sport og fritid:
1,31 km
Sundhed:
5,81 km
Ladestandere:
444 m
Lynladere:
7,03 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Silkeborg Kommune

INDBYGGERE

100.747

GRUNDSKYLD

11,000‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

26

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.416 kr./md.
Børnehave 1.890 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende ejendomme

Se alle lignende ejendomme
Indlæser...