Nyboligs landbrugs-mæglere udbygger markedsleder-position

Med en stigning i markedsandele fra 20 til 24 pct. har Nybolig Landbrug øget salget de seneste 12 måneder med en sikker markedslederposition.

Selvom dansk landbrug har gennemgået en markant strukturudvikling siden 1950´erne, hvor der er blevet færre aktive landbrug, er der stadig godt gang i salget af danske landbrug og lystejendomme med en årlig omsætning på godt 1.000 ejendomme.

I landets markedsledende landbrugsmæglerkæde, Nybolig Landbrug, har de seneste 12 måneder øget salget, hvor kædens 11 forretninger er lykkedes med at sælge flere ejendomme i 2020 end 2019. Og det øgede salg her dermed betydet, at Nybolig Landbrug er steget i markedsandel fra 20 til 24 pct. af det samlede marked for landbrug- og lystejendomme. 

Ifølge direktør for Nybolig Landbrug, Henning Forsberg, er stigningen i markedsandele resultatet af en klar vækststrategi, hvor Nybolig ønsker at hjælpe endnu flere kunder videre i landbrugssegmentet.

-For os handler det først og fremmest at have en bred pallette af værditilbud, som er en forudsætning, hvis man vil gøre sig gældende inden for markedet landbrugs- og lystejendomme. Rådgivning af køb og salg af landbrug er uhyre komplekst, og det handler om at have de mest kompetente og erfarne folk i fællesskaber, og det har vi, kan vi konstatere, siger Henning Forsberg. 

Markedet for landbrug har ifølge mæglerdirektøren rykket sig, således mængden af lystejendomme fylder mere end tidligere. 

-Når produktionslandbrug lægges sammen, så landbrugsarealet til den enkelte bedrift stiger, kommer vi til at se flere ejendomme med begrænset jordareal, som derfor overgår til lystejendomme eller såkaldte nedlagte landbrug, som ikke drives professionelt. Den udvikling betyder, at vores landbrugsmæglere kommer til at rådgive flere kundesegmenter end tidligere, siger Henning Forsberg.
Indlæser...