Salg

Går du med salgstanker, er det vigtigt at vælge en landbrugsmægler med mange års erfaring. 
En mægler, der har et godt lokalkendskab samt en bred kontaktflade til potentielle købere. På den måde sikrer du den bedste håndtering af din ejendom, uanset om det er en landbrugsejendom, et fritidslandbrug eller en lystejendom.

Effektiv markedsføring af din ejendom

Vores stærke platform i markedet sikrer dig en effektiv markedsføring i lokale og landsdækkende medier, både i trykte medier, digitalt og på sociale medier.

Professionel handlingsplan

Vælger du Nybolig Landbrug som din landbrugsmægler, er du sikker på at få en professionel handlingsplan for hele salgsopgaven. Du får en klar beskrivelse af målet og de økonomiske rammer, der omfatter alle aspekter af salget.

Et landsdækkende netværk

Køberen skal måske findes langt væk fra lokalområdet. Derfor er det også en fordel, at vi er en landsdækkende kæde med specialiserede landbrugsmæglere, som samarbejder på tværs af landet. 
 
Start derfor med at få en uforpligtende salgsvurdering af dit landbrug. Din henvendelse vil blive behandlet fortroligt, indtil andet er aftalt.

Måske har vi allerede køberen til din ejendom

Vi går altid den ekstra mil, når du vælger os til at sælge dit landbrug. For det første har vi måske allerede kontakt til en køber. Mange er nemlig skrevet op via vores Søgeagent. Derudover annoncerer vi dit landbrug på nyboliglandbrug.dk, som har en tæt trafik af potentielle købere.


Læs mere Luk

Generationsskifte

Få rådgivning og sparring ved generationsskifte
Et generationsskifte er en omfattende og kompliceret proces med mange forskellige løsningsmuligheder. For at sikre det bedste resultat, bør planlægningen starte flere år i forvejen.  

Fordel at inddrage specialister tidligt i processen

Som mæglere oplever vi ofte, at vi først kommer på banen, når selve salget af ejendommen skal gennemføres. Men erfaringen viser, at vi kan yde en langt mere optimal rådgivning, hvis vi på et langt tidligere tidspunkt involveres i forløbet. Når vi har foretaget en salgsvurdering, kan vi for eksempel rådgive, om gården og jorden bør sælges samlet, eller om du, som sælger, kan opnå en større fortjeneste ved at sælge jorden fra. Måske har vi allerede en køber klar og kan dermed spare dig for nogle omkostninger.
 
Der er i det hele taget rigtig mange faktorer at holde styr på, når man skal gennemføre et generationsskifte. Derfor er det vigtigt, at du i god tid får rådført dig med specialister, som har erfaringen og ekspertisen til at give dig den nødvendige sparring. Jo bedre tid du er i, jo større chance er der for, at du foretager den optimale beslutning.

Har du behov for ny bolig, kan vi hjælpe dig

Skal du i forbindelse med generationsskiftet finde en ny bolig, kan vi også hjælpe dig. I Nyboligs mere end 220 forretninger, fordelt over hele landet, findes et stort antal boliger til salg. Vi formidler gerne kontakten for dig, men du kan også vælge at søge din nye bolig her. 
 

Læs mere om Nybolig


Læs mere Luk

Vi kender værdien af din ejendom

Hvert år udfører Nybolig Landbrug et stort antal salgsvurderinger for kunder, som er på vej til at sælge deres ejendom. Vores store erfaring på markedet og vores kendskab til lokalområdet gør os i stand til at give en realistisk vurdering af salgsprisen. Så går du i salgstanker, bør du starte med at få lavet en uforpligtende salgsvurdering.

Vi giver dig indblik i ejendommens værdi

Når du bestiller en salgsvurdering hos Nybolig Landbrug, er det kompetente og erfarne landbrugsmæglere, som udfører opgaven. Få dage efter, vi har besigtiget ejendommen, får du en vurderingspris og et overblik over de økonomiske aspekter ved salget.

Læs mere Luk

Salgsprocessen

Når en landbrugsejendom sættes til salg, er det vigtigt, at der er gjort nogle klare tanker om, hvem der kan have interesse i at købe ejendommen, og hvordan den skal markedsføres. Hos Nybolig Landbrug har vi et gennemarbejdet koncept for selve salgsprocessen, så ejendommen præsenteres så effektivt som muligt og til flest mulige købere.

Handlingsplan for salget af din ejendom

Det første vi gør, når vi har fået et landbrug til salg, er at undersøge, om vi allerede har kontakt til interesserede købere. Har vi det, kontaktes de naturligvis med det samme.

Vi aftaler, hvordan vi skal markedsføre ejendommen. Ejendommen annonceres i lokale og landbrugsrelevante aviser. Derudover præsenterer vi ejendommen på internettet og i vores landsdækkende magasin Landbruget Rundt, som sendes ud 2 gange om året. Der vil med andre ord blive gjort en målrettet indsats for at vise din ejendom til så mange købere som muligt. Ønsker du at være anonym i salgsforløbet, kan det også sagtens lade sig gøre.

Få tryghed under hele forløbet

Et vigtigt element af et godt boligsalgsforløb er at holde dig løbende og grundigt orienteret, så du kan følge med i alle relevante aspekter af salgsforløbet. 

Når køber er fundet, sørger vi for udarbejdelsen af alle nødvendige salgspapirer og dermed, at der ikke opstår juridiske problemer undervejs. Det sikrer både dig og køber stor tryghed i handlen. Og på overtagelsesdagen er vi tilstede og sørger for, at handlen bliver fulgt helt til dørs.
 
Overvejer du at sælge dit landbrug, så tøv ikke med at tage en uforpligtende snak med os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge.
Læs mere Luk
Indlæser...