Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Eskesvej 10
Nyker
3700 Rønne

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.850.000
Areal ha 2,1
Udbetaling 95.000
Sagsnummer 210922
Gem Gemt
 • Boligareal
  256 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Byggeår
  1910
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  289 m²

Lystejendom med mulighed for hestehold ved Nyker

Lidt uden for Rønne og ganske tæt på Nyker finder I denne idylliske lystejendom, der præsenterer sig med åbne vidder mod vest, en
rummelig familievilla samt et særskilt og fuldt funktionelt anneks. Ejendommen byder på gode muligheder for dyre- eller hestehold.
Velkommen til Eskesvej 10.

Beliggenheden udmærker sig først og fremmest ved de fredelige, naturskønne omgivelser med smukke solnedgange og marklandskaber, men samtidig er I placeret fordelagtigt i forhold til eksempelvis privatskolen i Nyker. I Rønne finder I alt, I måtte få brug for af bymæssige fornødenheder. Det er videre værd at bemærke, at I ikke er mere end en kort køretur fra kyst og strand.

Stuehuset ligger orienteret mod syd og tager sig nydeligt ud allerede udefra. Inden døre venter 200 kvadratmeter, der udfolder sig med det store køkken-alrum som centrum. Selve køkkenet er udført i et tidløst design med hvide fronter, og både her og i den tilstødende
stue strømmer et rigt lysindfald via de sprossede vinduer. Den fine æstetik understreges yderligere af de brede planker på gulvet. Etagen afrundes af to værelser, et bryggers og et badeværelse, mens I på første sal finder yderligere tre regulære værelser.

Grundens 2,1 hektar falder I to afsnit. Nærmest huset har I en pæn have med plads til at sætte jeres eget præg, og den resterende del er allokeret til enge med folde. Længst mod syd ses et mindre skovstykke, der grænser op til Bagge Å.

På matriklen ses endvidere det selvstændige anneks på 56 kvadratmeter, som er godkendt til beboelse. Annekset består af køkken, stue samt to værelser og et badeværelse. Anvendelsesmulighederne strækker sig fra teenageafsnit og gæstehus til ferieudlejning, og på
grunden er der tillige opført en god garage. Værkstedsfaciliteter er placeret i staldbygningen, hvor også hesteboksene er etableret.

Ring for en fremvisning allerede i dag.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.