Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Aarsdale Kirkevej 11
Ibsker
3740 Svaneke

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 6,1
Udbetaling -
Sagsnummer 200783
 • Boligareal
  112 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/4
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  6,1
 • Driftsbygninger
  90 m²

Spændende håndværkertilbud med 12 tønder land

På Aarsdale Kirkevej 11 lidt uden for Svaneke kan I nu blive ejerne af landejendommen ”Ellebæk” med en grund på 12 tønder land økologisk dyrket jord. På denne adresse får I en helt unik beliggenhed i rolige omgivelser, hvor nærheden til Aarsdale mod øst og Svaneke mod nord sørger for alt, hvad I skal bruge i hverdagen og fritiden.

Lokalområdet byder på et utal af muligheder. På en smuk cykeltur, når I hurtigt til den lille hyggelige by Aarsdale, hvor der især om sommeren hersker en helt særlig feriestemning, og hvor I – ligeledes i sommermånederne - kan besøge Aarsdale Silderøgeri, Mikkeller Bryggeri, den lille købmand ”Høkeren, gå en tur rundt den lille havn eller gøre brug af fritidsaktiviteterne såsom kajak og anden sejlads ved havnen. Få kilometer mod nord kommer I til skønne Svaneke, hvor I blandt meget andet kan benytte jer af lækre spisesteder, specialbutikker, Svaneke Røgeri, dagligvareindkøb og den velrenommerede Svaneke Friskole.

Tilbage på adressen oplever I de naturskønne områder, der omgiver ejendommen. Markernes vidder, skovarealer og et lille kig til Østersøen i horisonten er blot nogle få af de kvaliteter, som I kan se frem til. Jorden, der hører med til boligen, er som nævnt økologisk drevet og bortforpagtet til høsten 2021, og takket være de mange underjordiske kilder i området, er landbruget ganske frodigt.

Boligarealet i stuehuset udgør 112 kvadratmeter, og med de to bygninger får I endnu flere kvadratmeter at udnytte. Den ene bygning er på ikke mindre end 260 kvadratmeter, så her får I rig mulighed for at skabe jer et fantastisk hobbyrum eller værksted. Rundt om stuehuset finder I et vildt engområde og en dejlig græsplæne, som prydes af æbletræer og valnøddetræer.

Som Ellebæk står nu, får I to værelser, en stor stue med åben forbindelse til køkkenet og et badeværelse med badekar. Stuen byder på fritlagte bjælker, som skaber en charmerende stemning. Boligen rummer et stort potentiale for at blive renoveret og ombygget, så I kan skabe jer præcis det hjem, I drømmer om.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.