Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Nordre Lyngvej 12
3782 Klemensker

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.495.000
Areal ha 2,6
Udbetaling 125.000
Sagsnummer 210938
Gem Gemt
 • Boligareal
  136 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1888
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  797 m²

Flot landejendom mellem Klemensker og Tejn

På en fredelig placering midt mellem Klemensker og Tejn finder I denne flotte landejendom med ca. 2,6 ha jord. Med en stueetage dedikeret til fællesmiljøer og fire værelser på første sal får I god plads til hele familien.

Den firlængede gård fra 1888 ligger tilbagetrukket fra vejen og idyllisk placeret mellem åbne marker. Gennem vognporten ankommer I til gårdmiljøet, hvor bilen kan parkeres, og herfra har I adgang til et maskinhus og to velindrettede længer, der egner sig som værksted og hobbyrum.

Hovedhusets 136 m2 breder sig over halvandet plan, og I kan vælge at træde ind i den formelle entré eller ved bryggerset. Begge fører til det åbne opholdsmiljø, der giver jer køkken, alrum og stue i åben forbindelse.

Svane-køkkenet har rigelig med plads til opbevaring af remedierne, samt mulighed for at etablere en spisesektion ud for køkkenhalvøen. Et større langbord kan placeres i den ene ende af det sammenhængende stuemiljø med flotte trestavsparketgulve, og her arrangeres også sofagruppen. Etagen fuldendes af et nydeligt badeværelse, der, ligesom bryggers og køkken, har gulvvarme.

På første sal fører en fin repos med indbygget skab til fire fornuftige værelser, der nemt kan indrettes som soverum, kontor eller noget helt tredje.

Rundt om boligen får I en nydeligt anlagt have med en stor plæne, der omkranses af hæk og ledsages af enkelte prydbuske. Et indhegnet terrasseområde indbyder til middage i det fri.

Fra matriklen har I cirka fem kilometer til indkøb, idrætsfaciliteter og daginstitutioner i Klemensker, og til de større børn hører adressen under Svartingedal Skoles distrikt.

Ejendommen kan iflg. aftale med sælger overtages i efteråret 2021

Vil I vide mere? Ring for at få en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.