Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Ny pris

Vestervangen 7
4560 Vig

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.850.000
Areal ha 4,5
Udbetaling 195.000
Sagsnummer V6140
 • Boligareal
  307 m²
 • Kælderstr.
  6 m²
 • Rum
  2/10
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  4,5
 • Prishistorik
  -8,3%
 • Driftsbygninger
  287 m²

Helt for sig selv, men alligevel tæt på alt, ligger her en unik landejendom med ridebane

Drømmen om et landsted hvor alle familiens medlemmer kan udøve sine fritidsinteresser - den kan udleves lige her! Vi har nemlig fornøjelsen af at, at udbyde denne skønne og store ejendom til salg, som er omringet af den mest fantastiske natur og som byder på alt hvad hjertet begærer både ude og inde.

Selvfølgelig ligger ejendommen for enden af en blind stikvej - helt for sig selv - og med udsigt over marker på alle sider. Selvom beliggenheden er landlig og i udkanten af byen er der kun ca. 1 kilometers gåtur ind til Vig samt ca. 3 kilometer til Rute 21 hvorfra Holbæk kan nås på ca. 15 minutter og København en times tid. Vig byder på masser af indkøbsmuligheder, skole, sportshal, et godt idrætsliv og et godt lokalt sammenhold.

Beboelsesdelen er delt op i to afdelinger, som begge er gennemrenoveret og opvarmes via jordvarmeanlægget. Når der for alvor skal hygges om vinteren kan der tændes op i brændeovnene, som der både er i afdeling 1 & afdeling 2.
Afdeling 1: Stort og velindrettet bryggers med teknikrum og plads til opbevaring af støvsuger og andre nødvendigheder til dagligdagen. Stort og flot badeværelse med bruseniche og lyse elementer. Køkken og spiseplads samt opholdsstue med brændeovn og dejligt lysindfald. Endvidere 3 soveværelser og egen udgang til træterrasse med fin udsigt. Særdeles velegnet til endnu en familie, forældre eller teenageafdeling.

Afdeling 2 (hovedhuset): Klinkebelagt entré med adgang til vaskerum, som har plads til vaskemaskine, tørretumbler, tørrestativ, beskidte flyverdragter og meget mere. Her fra er der egen udgang ned mod hestestalden. Køkken, spisestue og stue er husets hjerterum. Her er nemlig mange gode kroge til familiens samtaler, lektielæsning og hyggestunder. Her i hjertet er både lyst og rart at være. Selvom afdelingerne er adskilt, smelter de alligevel sammen i ét, så man kan være med i samtalen uanset hvilket hjørne af rummet man befinder sig. I den ene ende af denne afdeling er et dejligt soveværelse samt godt udnyttet badeværelse,mens der i den anden ende er 3 soveværelser i gode størrelser samt endnu et badeværelse med mulighed for badekar.

Det udvendige byder både på hestefolde, ridebane med lys, græsareal, gode parkeringsforhold, terrasser og solkroge.Til ejendommen hører sig en god og stor staldbygning. I den ene ende er der 4 hestebokse, vaskeplads og opvarmet saddelrum mens den anden ende er et stort og regulært rum med port ud til arealet hvor ridebanen er etableret. Alt er fuldstændig indflytningsklart og klar til overtagelse. Kom og se

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: