Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skovs-Højrup-Vej 42
5270 Odense N

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.495.000
Areal ha 2,7
Udbetaling 175.000
Sagsnummer 210122
 • Boligareal
  337 m²
 • Kælderstr.
  11 m²
 • Rum
  2/6
 • Byggeår
  1801
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  2,7
 • Prishistorik
  +0%
 • Driftsbygninger
  888 m²

Liebhaver ejendom mellem Odense og Langesø. Med skøn parklignende have og lille sø med ø.

4 længet gård med flot og renoveret stuehus bl.a. smukt tegltag og hertil er der 2,7 ha. jord med beliggenhed i Skovs Højrup, Odense N.
Stuehuset er løbende renoveret siden 2005 og fremstår indflytningsklar og med et varmesystem/-anlæg, der gør det muligt at opvarme boligen for en meget fornuftig energiudgift. Faktisk har sælger ikke på noget tidspunkt i sin ejerperiode haft en varmeudgift på mere end kr. 17.000 pr. år til opvarmning af det ca. 340 m2 store stuehus.
Ejendommen opvarmes primært via jordfangeanlæg og mindre solfangeanlæg til at varme brugsvand om sommeren. Hertil er der brændefyr og brændeovn. Læs energimærket og bliv positivt overrasket.
Stuehuset har gulvarme, dog ikke på 1. salen samt fyrrum, viktualierum og "lille stuen" ved bryggers.
Boligen - der har plads til en stor familie - indeholder bl.a.;
3 indgange. En hoveddør med hall og klinkegulv og indgang til opholdsstuen, en indgang midt i huset ved køkken og trappen til 1. salen samt en bagindgang til bryggers og fyrrum. Flot stort landkøkken med lyse klinker på gulv og fin kogeø. En detalje er at der er kværn i køkkenvasken. Der er stor spiseafdeling med plads til plankebordet og med udgang til baghaven og terrasse. Der er en stor spisestue ligeledes med udgang til baghave og terrasse. Opholdsstuen er med flot brændeovn. Stort soveværelse med god skabsplads og med adgang til privat badeværelse med både brus-/ og karbad. I midter indgangen er der ud over trappen til 1. sal også et dejlig stort gæstebadeværelse med bruseniche samt et værelse.
Boligens 1. sal er med radiatorvarme og her finder man et stort værelse med nyt velux ovenlysvindue. Meget stort værelse med mulighed for at etablerer et "walk in closet". Rummet bruges i dag til hjemmekontor.
Flot gårdsplads, dejlgt haveanlæg og 3 længer - tidligere stalde og lader - der anvendes til garage og opmagasinering. Alle 3 længer har ståltagplader. Der er mulighed for at ombygge til fx. hestestald og med to flotte porte ud til de tilliggende jordarealer giver det en god samhørighed. Der er flere hesteejendomme i området og der er ikke langt til Trøstruplund rideklub, der ligger henne på Ålemarksgyden.
En spændende ejendom med rigtig dejlig beliggenhed tæt ved Langesø skovene og det kuperede landskab og så aligevel i Odense kommune tæt ved bl.a Spurvelundskolen.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)