Mæglerforretning Mikkel Henriksen Vig

Nybolig Landbrug Mikkel Henriksen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Torvestrædet 8
4560 Vig
Åbningstider
Man - Fre:
Lørdag:
Søndag:

Nybolig Landbrug - Mikkel Henriksen

En professionel handel
Nybolig Landbrug Mikkel Henriksen er ejet af Susan Lundvig Henriksen og Mikkel Henriksen, som også driver Nybolig Odsherred med  butikker i Nykøbing Sj., Vig og Høve. I Nybolig Landbrug Mikkel Henriksen har vi specialiseret os i salg af alt fra store landbrug til små fritidslandbrug. Vi har afsæt i Odsherred, som har en lang tradition inden for landbrug -og fødevareproduktion, men formidler også landbrugsejendomme i resten af landet.

Stor erfaring og stort netværk
Gennem vores arbejde i både Nybolig Landbrug og Nybolig Odsherred kommer vi dagligt i kontakt med interesserede købere til landbrugsejendomme. Der er derfor en god chance for, at vi allerede har en køber til et landbrug, inden det annonceres – og hvis ikke, så bruger vi vores store netværk til at finde den rigtige køber.

Gode samarbejdspartnere
Salg af landbrug er en kompliceret proces, som involverer banker, realkreditinstitutter, advokater og andre rådgivere. I Nybolig Landbrug Mikkel Henriksen samarbejder vi med en række banker og realkreditinstitutter, som alle har stor erfaring med landbrug og med relevante landboforeninger. Alt sammen for at sikre dig den bedst mulige handel.

Overvejer du at sælge?
Ring til os for en reel og sikker salgsvurdering. Det er fuldstændig gratis og uforpligtende, og vi garanterer selvfølgelig fuld fortrolighed og diskretion.

Overvejer du at købe?
En del sælgere ønsker, at deres ejendom ikke bliver annonceret. Derfor er det en god idé at ringe til os, hvis du er interesseret i et landbrug. Måske har vi lige præcis det, du leder efter.

CVR: 34747873

Læs vores persondatapolitik her.

Vi har 0 ejendomme

Indlæser...