Spring til hovedindhold

Nybolig Landbrug Svanholm & Jespersen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bredgade 20
5560 Aarup
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Landbrugsmægler på tværs af hele Danmark

 

Professionel landbrugshandel

Siden 1969 har Nybolig Landbrug Svanholm & Jespersen ApS hørt hjemme i området omkring Odense – lige i midten af Danmark. Tidligere hed vi Ejendomsmæglerfirmaet JP Johansen og Agriteam v/Ejendomsmæglerne Gørtz & Jespersen.

Vi er et velfunderet team med stærke rødder i landbruget og har mange års erfaring med formidling af alle typer af ejendomme; både landbrugs- og fritidsejendomme, produktionsejendomme samt liebhaveri ude på landet. I de senere år har vi yderligere specialiseret os i store produktionslandbrug og landbrugsvirksomheder i hele Danmark.

Derudover har vi gennem mange år opbygget et særdeles stærkt netværk inden for branchen, herunder blandt banker, revisorer og advokater. Og for at sikre den tættest mulige kontakt til vores kunder, deltager vi flere gange årligt i messer landet over m.v.

På baggrund af vores stærke markedsandel inden for landbrug og liebhaveri, tilstræber vi altid at kunne fastsætte en retvisende markedsværdi til gavn for vores kunder. Og som sælger er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering.

Forretningsgeografien spænder over hele Danmark med de stærkeste markedsandele på Fyn – men med afsæt i at omsætte produktionslandbrug i hele Danmark.

Vi ser frem til et godt samarbejde! 

CVR: 44937239

Læs vores persondatapolitik her.

Læs mere om Nybolig Landbrug Svanholm & Jespersen

Pengeinstitut
  • Nykredit og Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Alm Brand og HDI
Andre
  • EFKT
Læs vores persondatapolitik her.

Vi har 0 ejendomme

Indlæser...