Landbrugs-mægleren fra Solskinsøen

Som
ung kunne han slå en dobbelt forlænget saldo med halv skrue på en trampolin.
Han er fra Bornholm og jagter dyr, fisk og gode boligsalg. Mød Kim More-Kofod
– manden, der holder det bornholmske boligmarked i gang.

I den østligste ende af Danmark, ved en togstation i den bornholmske by Poulsker, startede det hele for Nybolig Bornholms landbrugsmægler, Kim Moore-Kofod. Barndommen var tryg og god, moderen arbejde på telefoncentralen og faderen i den lokale brugs. Da Kim var fyldt 7 år, rykkede familien op i teltpælene og flyttede i en villa i Rønne, byen der sammen med Nexø senere skulle vise sig at blive hele Kims arbejdsplads.   

Hos Kim er barren ikke sat lavt. Som ung var han på bruttolandsholdet i trampolinspring og kunne slå en dobbelt forlænget saldo med halv skrue. I dag bliver fritiden brugt på jagt og fiskeri, hobbyer som Kim tager med ind sit arbejdsliv, hvor han ligeledes jagter de gode boligsalg.  

Vejen til landbrugsmægler  

Som ung flyttede Kim til København, hvor han læste en højere handelseksamen og blev bankuddannet. Men ude godt, hjemme bedst, så efter endt uddannelse tog Kim tilbage til Solskinsøen for at arbejde i Handelsbanken, hvilket senere blev til Danske Bank, og igennem dette job, blev Kim ledt på sporet af mæglerbranchen. 

“Det lå slet ikke i kortene at blive ejendomsmægler, interessen var i bankfaget, men igennem jobbet blev jeg bekendt med mæglerbranchen på Bornholm, hvor jeg kort efter blev tilbudt en stilling” siger Kim og fortsætter.

“I mine første 14 år som ejendomsmægler i Home Bornholm var min chef Hans Henrik Reinewald landbrugsmægler. Jeg fulgte ham i mange landbrugshandler og dermed opstod interessen. Siden 2004, hvor jeg åbnede Nybolig Bornholm, har jeg fortsat interessen og jeg har i dag stor glæde ved jobbet” siger Kim. 

I dag har Kim drevet Nybolig Rønne og Nexø i mere end 15 år, og hvor han sælger både boliger og landbrug sammen med sine seks kolleger.

“Jeg har solgt mange landbrug siden jeg startede hos Nybolig og arbejdet mere koncentreret med det sidenhen.  Det, at være med til at sælge et landbrug, om det er svineproduktioner eller planteavlsgårde, er noget helt specielt fordi man kommer ud og er en del af naturen” siger Kim. 

Går du med salgstanker?Det er vigtigt at vælge en landbrugsmægler med mange års erfaring, et godt lokalkendskab samt en bred kontaktflade til potentielle købere.

Læs mere

Find landbrugsmægler

Kontakt Kim eller en anden landbrugsmægler nær dig.
Vores landbrugsmæglere er bredt repræsenteret i hele Danmark.

g mægler

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.