Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Egemosevej 31
4571 Grevinge

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.995.000
Areal ha 6,0
Udbetaling 250.000
Sagsnummer V7651
Gem Gemt
 • Boligareal
  207 m²
 • Kælderstr.
  25 m²
 • Stue/Vær
  3/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1880
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  6,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  515 m²

Solgul landejendom med gode udhusbygninger

Med åbne vidder I alle retninger bliver beliggenheden ikke meget bedre end på Egemosevej 31 i Grevinge. Her får I højt til himlen og langt til horisonten, og så får I tilmed gode muligheder for at kombinere familielivet med hestehold. Velkommen til!

Det er svært ikke at lade sig betage af den smukke ejendom fra 1880. Som den står der med naturen som bagtæppe, forestiller man sig hurtigt en tilværelse netop her. Man kan faktisk næsten allerede fornemme den vidunderlige fred og idyl, den bærer med sig.

Således er det også særdeles hyggelige rammer, der venter jer inden døre, og særligt de fritlagte bjælker og sprossede vinduer slår den helt rigtige stemning an. Med tre anseelige stuer bliver plads desuden næppe en længsel, og så kan I ved behov med fordel modernisere køkkenet og skabe et mere åbent alrum. Dertil får I hele to badeværelser, mens de fem regulære værelset tilfredstiller såvel stores som smås behov - de to sammenhængende værelser i stueplan udgør tilmed en oplagt forældreafdeling.

Foruden de to disponible rum i kælderen kan I ydermere se frem til flere udhusbygninger, der sikre fine forudsætninger for eventuelle dyr. Af de omtrent 20 hektar jord er lille andel anlagt som have, hvorfra I dagligt kan begejstres af solnedgangen og den skønne udsigt fra fliseterrassen.

Trods den sjældent ugenerede placering er I ligeledes ikke langt fra hverdagens behov. Der er blandt andet blot få hundrede meter til stationen og Daglibrugsen i Grevinge, mens både skole, daginstitution og idrætsfaciliteter kan tilgås i Herrestrup fire kilometer væk.

Lyder det som jeres drøm? Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning allerede i dag.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.