• Lejlighed 1
  • Lejlighed 2
  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Lejlighed 1
  • Lejlighed 2
  • Anneks
  • Andet

Lunden 1 Everdrup, 4733 Tappernøje

Landejendom 320 m2 11.500.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
11.500.000
Grundstørrelse Ha: 35.7
Driftsbygninger: 675 m²
Boligareal: 320 m²
Stue/Værelser: 3/5
Kælderstørrelse: 30 m²
Bygget/Ombygget: 1870/1955
Plan: 3 plan
Energimærke:
Sagsnummer: 50312

Højbøgegård - 35 ha. charmerende landejendom i hjertet af Sydsjælland

Denne fredfyldte ejendom, Lunden 1 i Everdrup, omgiver dig med hele 35 hektar naturskøn mark, der danner en smuk ramme om "Højbøgegård". Det imponerende 320 m2 store stuehus, med et velovervejet grundplan på 190 m2, åbner op for muligheden for at skabe dit drømmehjem i det hyggelige trelængede gårdmiljø.

De tidligere driftsbygninger er ombygget til to helårsboliger på henholdsvis 102 m2 og 72 m2. Derudover rummer driftsbygningerne et stort og velanvendeligt hobby- og værkstedsrum, garage samt en betydelig lagerbygning, perfekt til maskiner og brændelager.

"Højbøgegård" har en stolt historie som slægtsgård indtil 2021. Nuværende ejer er påbegyndt modernisering og har lagt grundstenene til en modernisering, der vil forvandle ejendommen til en perle. Indvendigt står ejendommen klar til at en køber kan sætte sit personlig præg på indretningen, da stuehus har gennemgået større renovering. Udendørsarealer prydes af en stor parklignende have med branddam, frugttræer og farverige blomster.

Hvis du ikke ønsker selv at drive markarealerne, åbner "Højbøgegård" op for muligheden for forpagtning eller frasalg af jorden. Med et stuehus og to ekstra lejemål er ejendommen perfekt egnet til etablering af et familiebofællesskab. Alternativt kan lejemålene udlejes, hvilket skaber en ekstra indtægtskilde. Lejlighed i 1 er idag udlejet, Lejlighed 2 henstår til at en køber kan bebo eller udleje lejligheden. Og for de, der søger efter en ekstra dimension, kan jagten på ejendommen udlejes, hvilket åbner op for yderligere indtjeningsmuligheder.

Beliggenheden er perfekt - tæt på "Skovtårnet" og omgivet af prestigefyldte godser som Bregentved, Bækkeskov og Gisselfeld. Skov og strand, skoler, børneinstitutioner samt fremragende indkøbsmuligheder og restauranter som Rønnede Kro, Hotel Frederiksminde og Villa Gallina er alle inden for kort rækkevidde. Med blot 10 minutters kørsel til det idylliske Præstø og 15-20 minutter til Næstved er du også tæt på et væld af kulturelle og shopping oplevelser.

Er du selvstændig, er der tilkørselsforhold, til lade og længer via markvej, der stadig gør det muligt at bevare stuehuset afskærmet fra transport. Ejendommen ligger ligeledes kun 50 minutters kørsel fra København, hvilket gør den til det ideelle hjem for dem, der ønsker at kombinere roen på landet med masser af plads i naturskønne omgivelser.

Grib muligheden for at kalde "Højbøgegård" dit hjem og skabe din egen unikke oase i hjertet af Sydsjælland!

Økonomisk overblik

Kontantpris 11.500.000

Kontakt

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
937 m
Indkøb:
2,37 km
Daginstitution:
2,42 km
Skole:
1,94 km
Sport og fritid:
900 m
Sundhed:
5,96 km
Ladestandere:
2,66 km
Lynladere:
8,39 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Næstved Kommune

INDBYGGERE

84.747

GRUNDSKYLD

9,800‰

KOMMUNESKAT

25,00%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.514 kr./md.
Børnehave 2.026 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende ejendomme

Se alle lignende ejendomme
Indlæser...