• Plantegninger

Stalmosevej 5 Simmelkær, 7451 Sunds

Landejendom 204 m2 3.295.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
3.295.000
Grundstørrelse Ha: 4.4
Driftsbygninger: 3893 m²
Boligareal: 204 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 2009
Energimærke:
Plan: 2 plan

Ugeneret landejendom med hjemlig atmosfære og tilhørende godt 4,4 ha med bl.a. skovgartneri

På strækningen imellem Sunds og Simmelkjær finder I dette dejlige sted på landet. Godt tilbagetrukket og omgivet af tæt beplantning…så ”det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det”.  
 
Til ejendommen hører godt 4,4 ha jord i et regulært stykke. Her er indrettet skovgartneri og desuden mindre skovarealer samt et oplagt engareal. Ca. 3.500 m2 drivhusarealer opført som tunnelhuse og indtil flere udhuse bl.a. fra år 2018 til brug for driften af gartneriet. Såfremt drivhusarealerne ikke ønskes, kan de helt eller delvist nedlægges og de øvrige i alt ca. 220 m2 udbygninger anvendes til andet formål. F.eks. værksted eller en kreativ hobby. Mindre kvæg- eller hestehold i løsdrift er bestemt også en mulighed.  
 
Boligen er et charmerende Trelleborg hus – Blekinge fra år 2009 som passer perfekt til omgivelserne. I alt 209 m2 i 2 plan og facader i sortmalet træ og betontag samt hvide vinduer med hyggelige sprosser.  
 
Stor køkkenhave og i øvrigt er haven omkring holdt bevidst ”vild med vilje” til stor gavn for biodiversiteten. Og både bl.a. råvildtet og masser af forskelligartede fugle kommer helt tæt på huset. Desuden kan der hygges på bl.a. en stor privat træterrasse med sol fra vest. Til boligen hører en praktisk nærliggende carport ligesom et hyggeligt anneks med både køkkenfaciliteter og badeværelse. Altså fin mulighed for ekstra overnattende gæster...eller bed and breakfast.  
 
Når I træder indenfor i huset mødes I af en hjemlig atmosfære. Fremhæves skal husets 1. sal med et stort rum – oplagt som stue, med åbent kig ned til køkken/alrummet i stueplan. I stueplan er der 2 rummelige værelser og et soveværelse med adgang til eget badeværelse med bruseniche. Yderligere et badeværelse samt bryggers med vaskesøjle. Entre med trappe til 1. salen og i åben forbindelse til husets hjerte – et lyst og skønt køkken/alrum og TV-stue. Stuen er nærmest en hule med hyggelig brændeovn, hvor køkken/alrummet åbner sig op med lofter til kip og masser af lysindfald fra stort vinduesparti og ovenlysvinduer.     
 
Ejendommen har i en årrække tjent som hjemsted for demonstration af Jiffyplanter (se hjemmeside ) moderne dækrodsplanter. Træer og buske dyrket miljøtilpassede i det canadisk udviklede substrat "Jiffy-7 Forestry". Køber har mulighed for at videreføre en produktion. Uden større ombygning kan faciliteterne producere ca. ½ mio planter om året. Det svarer til 1-1½ årsværk, ved udvidelse til 2 årsværk kan en familie leve af planteproduktionen alene.  
 
Der er egen vandboring til planteproduktionen med 3000 m3 pr sæson, stuehuset er på byvand og kloakforhold er nedsivning med trixtank    
 
Kom og se mulighederne!

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.295.000
Udbetaling 165.000
Brutto ekskl. ejerudgift 18.988
Netto ekskl. ejerudgift 15.198

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Line Skovgård Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Landbrug, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,84 km
Indkøb:
5,61 km
Daginstitution:
4,62 km
Skole:
4,88 km
Sport og fritid:
2,12 km
Sundhed:
5,48 km
Ladestandere:
4,86 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Herning Kommune

INDBYGGERE

89.848

GRUNDSKYLD

9,900‰

KOMMUNESKAT

25,40%

SKOLER

25

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.280 kr./md.
Børnehave 1.958 kr./md.
Læs mere om kommunen

Andre ejendomme

Se alle lignende ejendomme
Indlæser...