• Plantegninger
  • Plantegninger

Villemoesvej 16 7560 Hjerm

Landejendom 245 m2 3.495.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
3.495.000
Grundstørrelse Ha: 2.1
Driftsbygninger: 523 m²
Boligareal: 245 m²
Stue/Værelser: 0/7
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1917/1967
Energimærke:
Plan: 2 plan

Landejendom med flot renoveret stuehus og alsidige udbygninger

Hvis I er på jagt efter en mindre landejendom med indflytningsklart stuehus, bl.a. gennemført gildesal i de tilhørende udbygninger og engareal med plads til en enkelt hest eller 2 – så er muligheden der nu! Stuehuset har i ca. år 2017 gennemgået en stor renovering indvendig med bl.a. troldtektlofter, flotte trægulve ligesom en 1. sal med lofter til kip og charmerende synlige bjælker. Desuden udskiftet smagfuldt Svaneinventar – bl.a. i køkkenet som desuden er meget veludstyret med bl.a. indbygget kaffemaskine og varmeskuffe. Flere forbedringer er siden kommet til. F.eks. et netop totalrenoveret badeværelse md bl.a. fritstående badekar, en stor dejlig overdækket træterrasse og i ejendommens tilhørende maskinhus er pladsen delvist inddraget til en frokoststue og stort kontor. De i alt 768 m2 udbygninger indeholder desuden en staldbygning med hønsegård og den gennemførte gildesal med begyndende køkkenfaciliteter.  
 
Stuehuset er på i alt 245 m2, så der er rigtig god plads. I modtages præsentabelt i husets hall med trappe til 1. sal. Her er der også adgang til et gæstebadeværelse ligesom husets store åbne køkken/alrum og opholdsstue. Her er en dejlig karnap med udgang til den overdækkede terrasse mod øst. Køkken og bryggers med adgang til kælderrum samt yderligere et badeværelse. Desuden stort soveværelse med eget walk-in. Husets 1. sal byder på hele 3 gode værelser, 2 regulære disponible rum til opbevaring og netop totalrenoveret smagfuldt badeværelse med både bruseniche og badekar. Desuden stort multirum anvendelig til mange formål - I dag anvendt som stue og legerum.  
 
Ejendommen er beliggende med flot langstrakt udsigt over åbne marker og til Hjerm by som ligger i kort afstand derfra. Via en bagvej er der mulighed for, at børnene trygt kan cykle til skolen i Hjerm som går til 6 klassetrin. Foruden skole er der både børnepasningsmuligheder, sportshal og lokal ”Min købmand”, hvis du lige står og mangler mælken.  
 
Jordarealet udgør godt 2,1 ha med nyere beplantning langs med indkørsel til stor vendeplads. Desuden et regulært engareal oplagt til løsdrift og parklignende have med både drivhus, bålplads og legeområde for børnene, hvor der er stor sandkasse og legehus.

Økonomisk overblik

Kontantpris 3.495.000
Udbetaling 175.000
Brutto ekskl. ejerudgift 20.133
Netto ekskl. ejerudgift 16.020

Kontakt

Kontakt

Line Skovgård Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Landbrug, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,09 km
Indkøb:
747 m
Daginstitution:
898 m
Skole:
885 m
Sport og fritid:
735 m
Sundhed:
5,51 km
Ladestandere:
4,97 km
Lynladere:
6,16 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Struer Kommune

INDBYGGERE

20.594

GRUNDSKYLD

15,500‰

KOMMUNESKAT

25,30%

SKOLER

7

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.758 kr./md.
Børnehave 1.924 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende ejendomme

Indlæser...