1 / 33

+ 30

Mariagervej 430 Hastrup, 8981 Spentrup

Planteavlsgård / -jord 361 m2 30.000.000 kr.
Fakta om ejendommen
Planteavlsgård / -jord
30.000.000
Grundstørrelse Ha: 108
Driftsbygninger: 6426 m²
Boligareal: 361 m²
Stue/Værelser: 0/9
Kælderstørrelse: 61 m²
Bygget/Ombygget: 1880
Energimærke:

Mariagervej 430:


 

Ejendommen:


Planteavlsejendommen Birkemosegård er beliggende mellem Spentrup og Hvidsten i Randers kommune. En flot og herskabelig ejendom med gode, velholdte og anvendelige driftsbygninger, som danner den smukke firlængede ejendom sammen med stuehuset. En flot ejendom for dem, der ønsker en ejendom, der har rammerne og omgivelserne som en herregård, og sjælden ejendom med så god arrondering af arealet.
 

Jorden:


Ejendommens tinglyste areal er 106,0399 ha, hvoraf de 99,92 ha er agerjord, og 0,99 ha er udlagt med græsfolde ved bygningerne. Dette kan også drives. De resterende 5,12 ha er bygningsparcel, skov og beplantning mm. Jorden ligger samlet i en blok med bygningerne i midten. Jorden er primært god lermuldet jord.
 

Stuehus litra 1: 


Opført i røde sten, tegltag og sprossede vinduer er omgivet af stor gårdsplads mod syd og parklignende have mod nord. Huset er udlejet.
 

Bolig litra 13:


Opført i sten, pudset facade, eternittag og nyere plast-vinduer. Huset er indrettet med 2 lejligheder, der begge er udlejet.
 

Maskinhus litra 10: 


Opført med stålbuer, eternittag, røde sten og 2/3 af gulvarealet er støbt. Er bygget sammen med lade litra 2.
 

Lade litra 2: 


Opført med træspær som bærende konstruktion, ståltag og kampestensvægge. Der er i østlige ende indrettet planlager med 3 rum/siloer med hovedkanal og pansertoppe til beluftning. Der er samlet kap. til ca. 4.000/4.500 tdr. korn. I den vestlige ende er ældre planlager med hovedkanal og pansertoppe til beluftning med kap til ca. 3.000 tdr. korn. I midten af bygningen er port med gennemkøring, korngrav med Jema elevator og bånd i loftet til indlægning korn/afgrøder.
 

Lade og værksted litra 12: 


Opført i røde sten og eternittag. I den sydlige ende er ca. 2/3 af bygningen halmlager med grusbund og i den nordlige ende er ca. 1/3 af bygninger indrettet med værksted med støbt gulv og frokostrum.
 

Tidligere stald litra 4:


Opført med betonelementer, stålbuer på punktfundament, eternittag, støbt gulv. Den benyttes til maskiner og opbevaring. Er også velegnet til løsdriftsstald til kreaturer eller heste.
 

Halmlade litra 11: 


Opført med stålbuer, eternittag og grus bund.
 

Lade/lager litra 5-6:


Opført med stålbuer, eternittag, støbt gulv og beklædt med stålplader.
 

Fyr litra 13: 


Halmfyr Overdal som står for opvarmning af stuehuset, bolig og værksted.
 

Mariagervej 420A:


 

Ejendommen:


Mindre landejendom beliggende ved landsbyen Hastrup ved Spentrup i Randers kommune. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra offentlig vej og med kort afstand til både Spentrup, Randers, Mariager og motorvej E 45. En flot og præsentabel ejendom med mange muligheder, både for den store familie, dem som ønsker plads til deres hobby, have mindre dyrehold eller drive erhverv fra ejendommen.
 

Grunden:


Der er 2,8714 ha i tinglyst areal, som består af have, bygningsparcel og areal, der udlagt med græs til hestefolde mm. Arealet ligger samlet ved bygningerne. Arrondering i en blok ved bygningsparcellen.
 

Stuehus: 


Præsentabelt stuehus med herskabelige rammer. Opført med bindingsværk, gule sten og eternittag. Omgivet af lukket have og gårdsplads. Det er opdelt i to lejligheder, som er indrettet som følger:
 
Stor lejlighed: Forgang med trappe til 1. sal, spisestue, stue, 2 værelser, toilet, badeværelse, soveværelse og køkken-alrum. På 1. sal er badeværelse og værelser.
 
Lille lejlighed: Forgang, køkken, stue, soveværelse, gang og badeværelse.
 
Begge lejligheder er udlejet.
 

Driftsbygninger/Udbygninger: Består af følgende:
 

Halmlade:


To lader som er bygget sammen. Opført med stålspær og eternittag og siderne er beklædt med stålplader. Støbt gulv i den ene og grus i bunden af den anden. Anvendes til halmopbevaring mm. til ejendommens halmfyr.
 

Lade/Gammel stald:


Er opført med støbte vægge, træspær som bærende konstruktion og nyere ståltag. Bygningen anvendes til opbevaring mv. Kan også benyttes til udlejning mm.
 

Lade/Hal:


Opført med stålbuer, eternittag og støbt gulv og porte i begge gavle.
 

Gamle stalde:


Der er 2 stalde, som sammen med lade/hal danner gårdspladsen med 3 fløje, og de danner den firlængede gård sammen med stuehuset.
Er opført i gule sten, eternittag, og halmloft. Inventaret er fjernet, og der er støbt gulv. Den ene længe er lejet ud. Kan anvendes til værksted, opbevaring, lager mv.
 

Halmfyr:


Fritstående bygning med Faust halmfyr til rundballer eller korte bigballer, som opvarmer stuehuset.

Økonomisk overblik

Kontantpris 30.000.000

Kontakt

Kontakt

Gustav Winther

Ansv. Indehaver, Ejendomsmægler, MDE
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
839 m
Indkøb:
2,23 km
Daginstitution:
1,8 km
Skole:
1,63 km
Sport og fritid:
1,38 km
Sundhed:
1,61 km
Ladestandere:
5,3 km
Lynladere:
6,87 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Randers Kommune

INDBYGGERE

99.974

GRUNDSKYLD

13,900‰

KOMMUNESKAT

25,80%

SKOLER

19

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.440 kr./md.
Børnehave 1.956 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende ejendomme

Se alle lignende ejendomme
Indlæser...