• Plantegninger

Skivevej 169 Hvam, 7500 Holstebro

Landejendom 251 m2 2.695.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
2.695.000
Grundstørrelse Ha: 2
Driftsbygninger: 170 m²
Boligareal: 251 m²
Stue/Værelser: 1/5
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1898/2015
Energimærke:

"Lundager" En helt særligt smuk restaureret stråtækt ejendom i landlige omgivelser

Ca. 4 km nord Holstebro mod Vinderup finder man "Lundager" - en gammel slægtsgård fra oprindelig år 1898, som løbende er flot restaureret og moderniseret. Og det af stor håndværksmæssig kvalitet, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Desuden med nøje udvalgte materialer, både genbrug af det originale og f.eks. specialbygget inventar til stedet. Ved ankomst ses smukt stråtag og rustikke brunlige murstenfacader ligesom mørkegrønne vinduer. Både a la staldvinduer og store partier som kan åbnes op bl.a. til en fantastisk have, som ved hjælp af havearkitekt er gennemført i beplantning og uderum. Hele 251 m2 bolig, hvor bl.a. den oprindelige ladebygning er inddraget med højt til loftet, murstensgulv og en muret pejseindsats som nærmest et møbel i midten af det store rum. I huset er der hele tiden smukke og spændende detaljer, at kigge på, i en gennemført stil som bare passer hertil. Indbyggede hylder og skabe, synlige bjælker, kipløsninger, brede plankegulve, rustikke vægge og meget mere.

Indgang til husets rummelige bryggers fra gårdspladsen med bl.a. masser af bordplads og specialbygget inventar. Yderligere 2 indgange via præsentable entreer til husets køkken/alrum med hyggelig brændeovn og adgang til det uundværlige viktualierum. I køkkenet ses også specialbygget inventar i bedste landstil. Stort værelse/kontor, dejligt soveværelse og et i dag indrettet gæsteværelse med egen garderobe og stort badeværelse med 2 håndvaske, smuk buet bruseniche og fritstående badekar. Yderligere et badeværelse med bruseniche og et gangareal med "tre-trin-ned" til den indrettede store opholdsstue i den tidligere ladebygning. Et ubeskriveligt rum med indrettet flere rum i rummet. Desuden en trappe til 1. sal (ikke godkendt til beboelse) med et stort disponibelt rum, toilet og adgang til råt loftsrum.

Tilhørende ca. 2 ha omkringliggende jordareal, hvor den bagerste del er eng med klippede stier. Desuden grusbelagt indkørsel, parklignende have med bl.a. idyllerisk sø, drivhus og nogle skønne ugenerte og solfyldte terrasseområder ved huset. F.eks. med spændende niveauforskelle og smukt vandspejl m.m. I 2009 opføres en dobbeltgarage i samme stil som boligdelen. Her er også et godt redskabsrum - i dag indrettet som havehus i forbindelse med et dejligt overdække.

Bør absolut ses!

Økonomisk overblik

Kontantpris 2.695.000
Udbetaling 135.000
Brutto ekskl. ejerudgift 15.523
Netto ekskl. ejerudgift 12.341

Kontakt

Kontakt

Line Skovgård Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Landbrug, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
930 m
Indkøb:
3,98 km
Daginstitution:
4,2 km
Skole:
4,2 km
Sport og fritid:
4,01 km
Sundhed:
5,46 km
Ladestandere:
4,15 km
Lynladere:
5,38 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Holstebro Kommune

INDBYGGERE

59.016

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

14

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.605 kr./md.
Børnehave 1.894 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende ejendomme

Se alle lignende ejendomme
Indlæser...