• Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger

Tukærvej 31 Løvskal, 8850 Bjerringbro

Landejendom 235 m2 5.995.000 kr.
Fakta om ejendommen
Landejendom
5.995.000
Grundstørrelse Ha: 5.1
Driftsbygninger: 2406 m²
Boligareal: 235 m²
Stue/Værelser: 1/6
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1900/2006
Energimærke:
Plan: 2 plan

Idyllisk hesteejendom – med dagligt kig til egen sø og græssende heste

Gennemført hesteejendom med både ude- og indendørs ridebane, staldbygning med 4 bokse og mulighed for flere, vaskeplads samt stort område til trailer, hø/halm, foder mm.I udbygningerne tilbyder ejendommen desuden rigtig god værkstedsplads og mulighed for lagerplads ligesom den skønneste gildesal med højt til loftet m.m.    
 
Allerede i gårdspladsen ses langstrakte tilhørende marker og omkringliggende skove. Og udsigten stopper ikke når I træder indenfor i det gennemgribende renoverede stuehus. Stuehuset er fuldmuret og fremstår med sort glaseret tegltag, hvide vandskurede murstensfacader og hyggelige vinduer med sprosser. Stilen indenfor, er rustik med smukke klinkegulve samt charmerende synlige originale loftsbjælker. Her er store åbne rum og masser af plads på de 2 udnyttede plan.   
 
I stueplan træder I indenfor i en præsentabel hall med trappe til 1. sal. Desuden adgang til det ene af husets fine badeværelser – lyst og venligt. Stort åbent køkken/alrum og stue/loungeområde med franske døre til en hyggelig pejsestue. Fra disse fællesrum er der udgang til sydvendt fliseterrasse og de fineste udsigter. Regulært kontor og værelse samt et stort praktisk bryggers med, grovkøkken, viktualierum og afskærmede vaskefaciliteter. I forlængelse endnu et badeværelse med bruseniche. Alsidigt repos på 1. sal med adgang til toilet, 2 store værelser og husets indrettede soveværelse. Også her kan den flotteste udsigt nydes over sø, marker og græssende heste.   
 
Går i over gårdspladsen til udbygningerne er der en dobbeltgarage med elporte og et bagvedliggende stort disponibelt rum. Gildesalen indbyder til fest i sine hyggelige rammer med klinkegulve, højt til loftet og store vinduespartier med udsigt til marker og skove. I gildesalen er der toilet, veludstyret køkken og udgang til terrasseområde med afskærmende frugttræer ved den udendørs ridebane. 
 
I udbygningen er der også to gode værkstedsrum med mange anvendelsesmuligheder, som værksted, lager mm. Fyrrummet, der ligger i den bagerste hal, anvendes også som godt sadelrum. Alle porte er el-porte, hvilket gør det nemt, at komme til og fra. 
 
Den fritliggende stald med bl.a. 4 bokse ligger praktisk tæt på foldene og både den 20 x 40 meter fiberbundsbelagte udendørs og indendørs ridebane.  
 
 
Ejendommen er beliggende mellem Viborg og Randers og i en afstand på ca. 10 km til Bjerringbro, som er smukt beliggende i Gudenådalen. Her er der masser af muligheder for dagligvareindkøb, børnepasning, skolevalg og sportsaktiviteter. Bjerringbro har også gymnasium.I lokalområdet (Løvskal) er der også en friskole og en privat børnehave og vuggestue. 
 
Opvarmning sker ved ca. 10 år gammelt Stokerfyr. Der er indlagt byvand og kloak er Trixtank.
 
Fremvisning kun ifølge aftale med ejendomsmægleren

Økonomisk overblik

Kontantpris 5.995.000
Udbetaling 300.000
Brutto ekskl. ejerudgift 35.374
Netto ekskl. ejerudgift 27.968

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Tina Gammelgaard Dinesen

Ejendomsmægler MDE, landbrug, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
1,47 km
Indkøb:
6,84 km
Daginstitution:
3,51 km
Skole:
3,47 km
Sport og fritid:
1,5 km
Sundhed:
6,7 km
Ladestandere:
5,26 km
Lynladere:
7,02 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Viborg Kommune

INDBYGGERE

97.472

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

24

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.927 kr./md.
Børnehave 2.030 kr./md.
Læs mere om kommunen

Andre ejendomme

Se alle lignende ejendomme
Indlæser...