Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Farendløse Enghave 19
Farendløse
4100 Ringsted

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.195.000
Areal ha 0,7
Udbetaling 160.000
Sagsnummer 819127
Gem Gemt
 • Boligareal
  264 m²
 • Kælderstr.
  50 m²
 • Stue/Vær
  3/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1950
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  0,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  660 m²

Enghavegaard

Dejlig landejendom med mange muligheder beliggende i rolige omgivelse tæt på Farendløse.

Enghavegaard er en flot og velholdt 4 længet gård som byder på masser af plads og gode muligheder for dem som ønsker et aktiv liv på landet som f.eks. børnefamilien eller det unge par som er på udkig efter en ejendom, hvor jorden kan dyrkes eller hvor bygninger kan bruges både privat eller erhvervsmæssigt. Særligt skal fremhæves det særdeles flotte værksted med lift. Geografisk byder området på herlig og flot natur, højt til himlen og kun en lille times kørsel fra København.

Stuehuset som er opført i 1950 består af hele 264 bolig kvm fordelt på stueetagen og 1 sal. Indgang til ejendommen ske via den flotte entre/hall med kig til 1 sal. Fra den skønne entre er der adgang til det pæne og meget funktionelle køkken alrum, flot og pænt badeværelse med dobbelt håndvask, mindre stue samt trappe til 1. sal. Fra køkkenet er der adgang til mindre bagindgang samt kælder, god og stor spisestuen, 2 andre stue hvorfra der er udgang til ejendommens meget lækre og store træterrasser. 1 sal består af toilet, repos samt hele 4 værelser. Driftsbygningerne som omkranser gårdspladsen er flotte og pæne. Bygningerne bruges i dag til fyrrum, opbevaring af piller, super godt værksted, maskinlade samt diverse opbevaringsrum. Alt i alt super gode og funktionelle bygninger som rummer en masse potentiale og hvor kun fantasien sætter grænser.

Er der brug for afkobling eller samvær med familien skal man gå over på ejendommens fristed som består af en sø samt en hyggeligt lille bålplads med dertilhørende hus.

Hvis man drømmer om, at købe hele ejendommen med et jordtilliggende på 22,4129 ha jord kan man kontakte os og høre nærmere. Der er selvfølgelig også mulighed for, at købe mindre end de 22 ha jord som hører til ejendommen

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.