Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Flakkebjerg Stationsvej 7
Flakkebjerg
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 17,0
Udbetaling -
Sagsnummer 820019
 • Boligareal
  236 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Byggeår
  1896
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  17,0
 • Driftsbygninger
  640 m²

Kristiansminde - Landbrugsejendom på 16,99 ha.

Landbrugsejendom beliggende ned af privat fællesvej i rolige omgivelser og med dejlig natur. Ejendommen trænger til renovering, og giver dermed gode muligheder for at få lige den ejendom man drømmer om, idet købesummen er fastsat i forhold til renoveringsbehovet.

Ejendommens jorder ligge lige omkring ejendommen, og der er tale om god regulær landbrugsjord. De dyrkbare arealer er på 15,65 ha., som er bortforpagtet frem til udgangen af 2021. Dette gør, at ejendommen er sikret en god forpagtningsindtægt de næste år frem. Der medfølger betalingsrettigheder til det bortforpagtede areal.

Ejendommens stuehus har ifølge BBR-meddelelsen et boligareal på 236 kvm. i to plan. Der er god plads til familien, men 3 store værelser på 1. salen. Ejendommen opvarmes med elvarme suppleret med brændeovn. Ejendommen har udestue med adgang til en fantastisk have, der er tilplantet med kærlighed. Der er på ejendommen påmonteret solceller, men disse er ikke længere funktionsdygtige.

Hovedparten af ejendommens driftsbygninger er stalde, der ikke længere anvendes til dyrhold, men til oplagring m.v. Staldene lever ikke op til nutidens krav til dyrehold. Ejendommen har herudover et maskinhus/lade på ca. 200 kvm. som anvendes til opbevaring af maskiner.

Ejendommens gyllebeholder er taget ud af drift.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.