1 / 52

+ 49

  • Plantegninger
  • Plantegninger
  • Plantegninger
Ny ejendom

Nymøllevej 2 Råsted, 7500 Holstebro

Skovejendom 551.365 m2 11.000.000 kr.
Fakta om ejendommen
Skovejendom
11.000.000
Grundstørrelse Ha: 55.1
Driftsbygninger: 523 m²
Boligareal: 183 m²
Stue/Værelser: 0/0
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1916/2004
Energimærke:

Skovlund- unik skov og jagtejendom med fast bestand af kronvildt i naturskønne omgivelser

Velkommen til Skovlund en charmerende skovejendom, hvor moderne komfort og stilfuld indretning smelter sammen med den fantastiske smukke ådal som går langs Lilleåen, hvor der er hele 1500 meter fiskevand tilhørende ejendommen.  
 
Kun 10 minutters kørsel til Holstebro og 20 min til Vesterhavet. Danmarks flotteste Golfbane ligger kun 2 min væk.  Trods den korte afstand ligger skovlund i et fredeligt og privat område, omgivet af åbne marker og skovområder. Med en helt fantastik udsigt ud over Lilleåen.  
 
Skovlund byder på et lyst og rummeligt opholdsområde, hvor stuen og køkkenet smelter sammen i ét åbent rum. Stuen har store vinduespartier, der inviterer naturen indenfor og skaber et behageligt lysindfald. Det åbne køkken er udført i træ med moderne hvidevarer i rustfrit stål, hvilket sikrer både funktionalitet og æstetik. Rummet indbyder til samvær med hele familien, hvad enten det er til hverdagsaktiviteter eller hyggelige stunder omkring middagsbordet.  
 
Ejendommen rummer to rummelige værelser i stueplan og et soveværelse på første sal, hvilket giver god plads til både familien og gæster. På førstesalen finder du desuden et hyggeligt opholdsrum med udgang til en stor altan, hvorfra du kan nyde den betagende udsigt ud over Lilleåen, der snor sig gennem landskabet og de omkringliggende marker, skovområder. Boligen byder på 2 badeværelser med tidløse fliser, der understreger ejendommens stilfulde indretning og funktionalitet.  
 
Ejendommen inkluderer en særskilt jagtstue på hele 158 kvm med egen indgang og tilhørende badeværelse – en drøm for enhver, der går op i jagt og friluftsliv. Jagtstuen er smagfuldt indrettet og udstråler en autentisk atmosfære, hvilket gør den til det perfekte sted at samles. Med sin rummelige indretning er der også rigelig plads til at afholde jagtfester og sammenkomster, hvor man kan dele oplevelser og gode historier. Den private adgang sikrer fleksibilitet og mulighed for privatliv, uanset om rummet bruges til gæster eller som et personligt tilflugtssted.  
 
Gårdens faciliteter inkluderer en rummelig stald med flere hestebokse og opbevaringsplads til rideudstyr, hvilket gør ejendommen ideel til hesteejere eller dyrehold. Derudover er der et stort maskinhus på 336 kvm med fast bund, som giver god plads til hobbyaktiviteter eller opbevaring af maskiner og redskaber  
 
Der er hele 55 ha jord til skovlund, 12 ha agerjord, resten 43 ha er afgræsning, engareaeler og den største del er utrolig velplejet skov, med flere søer, lavet efter jagtens ABC. Der er fast bestand af Kronvildt, Dåvildt,Råvildt og om efteråret et stort sneppefald. Skovlund står helt skarpt de næste mange år og har et helt unikt dyreliv

Økonomisk overblik

Kontantpris 11.000.000

Kontakt

Billede af kontaktmægleren

Kontakt

Line Skovgård Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE, Landbrug, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
406 m
Indkøb:
6,53 km
Daginstitution:
4,51 km
Skole:
4,44 km
Sport og fritid:
4,5 km
Sundhed:
8,06 km
Ladestandere:
6,16 km
Lynladere:
8,36 km
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Holstebro Kommune

INDBYGGERE

59.016

GRUNDSKYLD

11,500‰

KOMMUNESKAT

25,50%

SKOLER

14

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.605 kr./md.
Børnehave 1.894 kr./md.
Læs mere om kommunen

Andre ejendomme

Indlæser...