Gustavs dybfølte passion for landbruget

Gustav Winther kan hive den brede palette frem, når det kommer til salg af ejendomme på landet. Han sælger alt fra produktionslandbrug til fritidslandbrug, hesteejendomme og liebhaveri.

Gustav er glad for den struktur, det giver ham at være en del af Nybolig.

-Nybolig er en spændende og attraktiv kæde, der giver mange synergier. Der er et godt bagvedliggende backup, der giver støtte til alt fra IT til kommunikation. Vi mærker en styrke i, at vi har et stort team bag os, der stiller ressourcer til rådighed, fortæller Gustav. 

Den 42-årige mægler holder til på Tronholmen i Randers, men det er langt fra kun her, han sælger ejendomme. Gustav står stærkt på hele Djursland, og han sælger alt fra fritidslandbrug til naturejendomme og liebhaverboliger. 

Også i forhold til produktionslandbrug har Gustav erfaring med lidt af hvert. Og det er en del af forretningen, han gerne vil udbygge endnu mere fremadrettet.  

-Vi håndterer alle typer landbrugsejendomme – herunder bl.a. kvægbrug, svinebrug, minkfarme, planteavlsgårde og fritidslandbrug. 

Grundværdier med hele vejen
Gustav har gjort sig vigtige erfaringer gennem de sidste 15 år med landbrugshandler. Over årene har han blandt finjusteret sit arbejde med at optimere salgsprocessen fra start til slut, og det er når udfordringerne har været højest, at Gustav har lært mest, understreger han. 

Men et par værdier har dog fulgt ham helt fra start.

-God etik og ordentlighed. Det er nok de vigtigste værdier. Det er så vigtigt at lave ordentlige løsninger – at der ikke er noget ufærdigt. Køber og sælger skal kunne mærke, at der er taget hånd om hele processen, fortæller Gustav.   

Som mægler er han først for alvor tilfreds, når løsningen er god, og partnerne kan give hinanden håndslag om prisen og gå glade fra forhandlingsbordet.

-Glæden er stor, når man får pakket en sløjfe om hele pakken, og alle er tilfredse. Uanset om det er private eller institutionelle investorer med mange penge i ryggen, fastslår Gustav. 

Landbrug for altid
Styrken ved Nyboligs landbrugsmæglere er, at mange af dem er vokset op med landbrug. Gustav Winther er ingen undtagelse.

-Jeg har en dyb passion for landbrug. Jeg er opvokset på landet, og jeg har selv arbejdet inden for landbruget, før jeg blev landbrugsmægler, fortæller Gustav. 

Hans faglighed står side om side med en nærmest genetisk selvfølge for at være landbrugsmægler, idet han har haft med landbruget at gøre gennem hele sit liv. 

Gustav er landmandsuddannet, agrarøkonom og merkonom og har arbejdet på landbrug i Nordjylland, Østjylland og på Fyn. Derefter uddannet ejendomsmægler, hvor han har beskæftiget sig med salg og formidling af landbrug siden 2005 frem til i dag. 

Portræt: For Mikkel og Susan går job og ægteskab fint opHistorien om Mikkel og Susan Henriksen er
historien om et af Nyboligs stærkeste magtpar. 
De er gift og ejer sammen Nyboligs landbrugsmæglerforretning i Vig på Vestsjælland.

Læs mere

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.