Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Solbjergvej 50
Ørslev
4200 Slagelse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 1,0
Udbetaling -
Sagsnummer 819104
 • Boligareal
  212 m²
 • Kælderstr.
  12 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1880
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  1,0
 • Driftsbygninger
  392 m²

Trudvang

Velkommen til Trudvang som er en flot ejendom beliggende i rolige omgivelser i Ørslev

Stuehuset indeholder: Entre som har adgang til køkken, stue, 1 sal, fordelingsgang med adgang til 2 værelser, soveværelse samt pænt og lyst badeværelse. I spisekøkkenet er der indsat et gammel stald vindue mellem køkken og stuen som er med til at give rummet en fin lille detalje. Der er fra køkkenet nedgang til den lille kælder. Fra køkkenet er der adgang til ejendommens brygges. Stor og dejlig stue med spiseplads og gode muligheder for afslapning. 1 sal indeholder et par værelser samt uudnyttet loftrum. Ønsker man at udnytte flere kvm på 1. sal findes der allerede en rigtig fin trappe op til 1. sal i entreen. En god og rummelig ejendom til den store familie eller til dem som bare ønsker god plads både inde og ude.

Driftsbygningerne består af 1 garage, vognport hvorfra der er adgang til ejendommens lade. I laden findes der gamle kornsiloer, plads til maskiner samt fyrrum hvori ejendommens pillefyr står. Hønsehus ligger lidt for sig selv og er ikke er registreret på BBR. Gammel staldbygning som oprindelig har været brugt som svinestald, men som alene i dag bruges til opbevaring. Stalden fremstår med det oprindelige inventar. De gode gamle driftsbygninger danner en god rammen om ejendommens gårdsplads og har mange anvendelses muligheder.

Ejendommen kan købes med mere eller mindre jord afhængig af behov eller alternativt kan ejendommen erhverves samlet med alt jorden på ca 24,7 ha. Kontakt os for nærmere information

En virkelig skøn ejendom som skal ses og opleves på nærmeste hold

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.