Unik mæglerfamilie sælger jyske landbrug i massevis

I Tønder er familien Jacewicz gået sammen i en stærk alliance om at sælge landbrug. De er Danmarks eneste landbrugsmæglerfamilie, og så er de et erfarent hold, der repræsenterer Nybolig i Tønder. Bjarne Jacewicz og sønnen Morten Jacewicz udgør den faglige spydspids.

Udover at være familiens ældste er Bjarne Jacewicz også manden med mest erfaring. Bjarne Jacewicz har nemlig 30 års erfaring som landbrugsmægler samt erfaring fra pengeinstitut og kreditforening på CV’et. Men han har også mange års erfaring med egen landbrugsdrift. 

-Jeg har arbejdet med landbrug i mange år, og faget bliver mere og mere spændende som årene går - bl.a. på grund af strukturudviklingen i landbruget men også den lovgivningsmæssige og teknologiske udvikling. Morten har gennem de sidste 5-6 år taget dronefotos af gårdene til vores salgsmateriale. Når alle oplevelserne så kan deles med familien, er det helt perfekt, siger Bjarne Jacewicz.

Alle erfaringerne, samt et solidt bagland, giver Bjarne Jacewicz værktøjerne til hurtigt og smidigt at kunne give den rigtige mæglerrådgivning til både danske og udenlandske landmænd og investorer, der ønsker at sælge.

Familien Jacewicz
Udover Bjarne Jacewicz består Nybolig Landbrug i Tønder af sønnen Morten Jacewicz på 34 år, som også er uddannet mægler med godt 14 års erfaring. Til sagsbehandlingen og betjeningen på kontoret er henholdsvis Bjarnes ægtefælle Margit Jacewicz, som har erfaring fra bankverdenen som bl.a. erhvervsrådgiver og Mortens ægtefælle Dorte Jacewicz, der også har været ansat i firmaet gennem en del år. Sammen har Margit og Dorte ansvaret for bl.a. sagsbehandling og marketing. 

Grundværdier er drivkraften
Familien sætter faglig kompetence, information og ordentlighed i højsædet i mødet med hver eneste kunde. 

-Det er vigtigt at kunne levere kvalitetsarbejde og samtidig holde kunden og øvrige samarbejdspartnere grundigt orienteret under hele salgsprocessen. Og så er det selvfølgelig
grundlæggende vigtigt at behandle alle omkring arbejdsopgaven ordentligt, så der sikres tryghed og god stemning, siger Bjarne Jacewicz. 

Netværk i Danmark, Tyskland og Holland
Der ligger flere årtiers erfaring bag Nybolig Landbrug Tønder, og gennem mere end 700-800 landbrugshandler og flere årtier har familien Jacewicz opbygget og et kæmpe netværk. Mere end 100 af handlerne er gået til købere fra Tyskland og Holland. Bjarne Jacewicz understreger, at det er lysten til landbruget, som driver ham og resten af holdet  hver eneste dag. Han påpeger vigtigheden i at overholde den professionelle tilgang.

-Det er vigtigt at vi er uvildige og kun repræsenterer én part – vi er en del af Nykredit-kæden, men er herudover totalt uafhængige. Det er nødvendigt for at sikre, at der ikke  opstår interessekonflikter, forklarer Bjarne Jacewicz. 

Ordentlighed, ihærdighed og tillid er grundpillerne i vores ”familievirksomhed” Nybolig Landbrug Tønder, og Bjarne Jacewicz satser alt på at også næste generation viderefører landbrugsmæglerforretningen.

Tønder – ”Europas hjerte”
Nybolig Landbrug i Tønder har et moderne kontor på en landbrugsejendom nær Tønder, som danner rammen om forretningen. Kontoret er placeret landligt, men alligevel centralt  placeret i forhold til EU, siger Bjarne Jacewicz, idet han påpeger, at kontoret blot ligger 2 kilometer fra den dansk-tyske grænse. Nybolig Landbrug Tønder har gennem årene specialiseret sig, så forretningen i dag primært sælger produktionslandbrug - herunder specielt kvæg-, svine- og planteavlsejendomme.

Portræt: Gustav dybfølte 
passion for landbrugetGustav Winther kan hive den brede palette frem, når det kommer til salg af ejendomme på landet.
Han sælger alt fra produktionslandbrug til fritidslandbrug, hesteejendomme og liebhaveri

Læs mere

Indlæser...